Wessel Kersting Wessel Kersting
15/05/2024 09:52 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 14/05/2024 16:46

Bitcoin Cash (BCH) nadert groene zone: nieuwe top in het verschiet?

Analyses
Bitcoin start trend omhoog: hoe koers naar nieuw record kan stijgen

Foto: BEST-BACKGROUNDS/Shutterstock

Bitcoin Cash (BCH), ontstaan uit een afsplitsing van Bitcoin met als doel snellere en goedkopere transacties te faciliteren, is het onderwerp van onze analyse vandaag.

We verkennen de koersverwachting voor BCH, ondersteund door inzichten uit onze Discord omgeving. Hier delen we wekelijks meer dan 20 analyses en livestreams.

Technische analyse bitcoin cash (BCH) koers

Bitcoin coin cash nadert langzaamaan de groene instapzone van onze analisten. Vanuit deze zone kan de koers mogelijk een omkeer omhoog maken, legden de analisten onlangs uit in de Discord groep:

“We hebben de grafiek van BCH bekeken en een bearish tweede wave waargenomen op de grotere timeframe. De groene zone tussen de $226 en $405, die overeenkomt met de 50% en 78,6% Fibonacci-niveaus, biedt mogelijk steun.

 

We verwachten dat BCH in deze zone zal belanden voordat een ommekeer plaatsvindt. Deze zone kan een solide basis vormen voor een nieuwe opwaartse beweging.

 

Op de langere termijn blijven we optimistisch over BCH. Als de koers in deze zone voldoende steun vindt en weer begint te stijgen, richten we ons op een herstel richting de vorige piek rond $550 en mogelijk hoger. Het kritieke invalidatieniveau ligt bij $90,3; een daling hieronder zou ons bullish scenario ongeldig maken.”

Datum analyse: 12 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/CrFfrmW6/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

De markt een stapje voor blijven? Join onze bruisende Discord-community met meer dan 12.000 leden! Hier kun je eenvoudig discussiëren over de laatste crypto-trends en verwachtingen.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws
Nieuwe crypto schiet 590% omhoog in minuten – handelaren verrast
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Achter bitcoins daling: economische tegenslagen en kansen op herstel
Waarom komende woensdag zeer belangrijk is voor de bitcoin koers
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Bitcoin experts verwachten een laatste dip voor nieuw hoogterecord
Bitcoin experts verwachten een laatste dip voor nieuw prijsrecord
Advertentie