Wessel Kersting Wessel Kersting
31/12/2023 11:15 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 31/12/2023 13:08

Bitcoin experts verwachten stijging naar nieuwe piek op $48.000

Bitcoin-BTC
Analyses
Bitcoin experts verwachten stijging naar nieuwe piek op $48.000

Foto: BEST-BACKGROUNDS/Shutterstock

Vandaag kijken we naar bitcoin (BTC), de meest bekende cryptovaluta. We richten ons op de koersverwachting voor BTC in de nabije toekomst. Dit artikel bevat een recente analyse uit onze Premium omgeving.

Zoek je meer analyses of heb je vragen? Voor slechts 1 euro krijg je een proefperiode van 30 dagen van onze Premium omgeving. Let op: onze informatie is bedoeld ter ondersteuning, niet als financieel advies.

Technische analyse bitcoin (BTC) koers

In de Premium sectie van Crypto Insiders werd onlangs een nieuwe BTC analyse gedeeld. Hierin zeiden de analisten het volgende:

“De bitcoin chart lijkt een patroon van een hogere pieken en hogere dalen te vormen, waarbij recent een nieuwe bodem is vastgesteld. Dit patroon wijst op een positieve trend: zolang de koers boven de vorige bodem van $40.600 blijft, kunnen we dit als een bullish signaal beschouwen.

 

Verder anticiperen we dat BTC dit patroon zal voortzetten en richting de blauwe zone op onze grafiek zal bewegen, die ligt tussen de $46.288 en $47.920. Dit is een belangrijk doel in onze huidige analyse en strategie, we verwachten daar veel weerstand.

 

Om onze risico’s in de gaten te houden, hebben we ook een duidelijke grens gesteld: een hard invalidatieniveau op $38.000. Mocht de koers onder dit niveau zakken, dan zullen we onze huidige analyse heroverwegen.”

Datum analyse: 25 december. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/5BXUQ14l/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door een samenwerking van Bybit met SATOS krijgen Nederlandse cryptohandelaren nu toegang tot een uitgebreid aanbod van meer dan 400 nieuwe cryptovaluta’s. Deze ontwikkeling, gecombineerd met de acceptatie van Nederlandse betaalmethoden zoals iDEAL en de beschikbaarheid van Nederlandstalige klantenservice, positioneert Bybit als een topkeuze voor Nederlandse investeerders in de cryptomarkt. Nieuwe klanten komen in aanmerking voor aantrekkelijke bonussen.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie