Wessel Kersting Wessel Kersting
16/11/2023 19:57 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 16/11/2023 16:45

Bitcoin koers klaar voor scherpe daling – $33.000 zeker niet ondenkbaar

Bitcoin-BTC
Analyses
Bitcoin koers klaar voor scherpe daling - $33.000 zeker niet ondenkbaar

Foto: xalien/Shutterstock

In dit artikel focussen we op bitcoin (BTC), de koning der cryptocurrencies. De onderstaand analyse, afkomstig uit de Premium omgeving, onderzoekt de recente koersbewegingen van BTC en de mogelijke impact op de markt in de nabije toekomst.

Wil je dieper in deze materie duiken, dan kun je onze Premium omgeving uitproberen voor een proefperiode van 30 dagen voor slechts €1 om toegang te krijgen tot meer analyses en gesprekken met experts.

🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis
  • Advertentie
  • Bitvavo

Technische analyse bitcoin (BTC) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer een nieuwe bitcoin analyse klaargezet in de Premium omgeving. Hierin gaven zij het volgende aan:

“Bitcoin heeft de afgelopen weken behoorlijk wat indruk gemaakt, en we zijn ervan overtuigd dat dit nog lang niet voorbij is. De koers lijkt een klassiek 12345 Elliott Wave patroon te volgen, en we naderen het einde van de eerste wave.

 

Op dit moment willen we niet zomaar instappen. We kiezen liever voor een meer berekende benadering door te wachten op een correctie. Onze analyse wijst op een daling richting onze groene koopzone, die tussen $30.000 en $33.000 ligt.

 

Daar zullen we persoonlijk overwegen om een nieuwe positie in te nemen. Onze langetermijnvisie voor BTC blijft namelijk positief.

 

We anticiperen dat de koers in de komende maanden de grens van $50.000 zal bereiken, wat een aanzienlijke stijging van ongeveer 65% betekent vanuit onze groene koopzone.”

Datum analyse: 14 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/sYk2xuBf/

Even tussendoor: een gouden kans

Te midden van de economische onzekerheid en de stijgende waarde van Bitcoin en goud, biedt Crypto Insiders in samenwerking met GoldRepublic een unieke actie: investeer 100 euro en ontvang 1 gram goud gratis, ter waarde van circa 60 euro. Een perfecte kans om met voordeel je beleggingsportfolio uit te breiden.

Volg Nederland’s top crypto handelaren

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Advertisement
Advertisement