Wessel Kersting Wessel Kersting
29/12/2023 08:36 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 30/12/2023 11:32

Bitcoin koers op punt van stijgen, maar flinke weerstand op de horizon

Bitcoin-BTC
Analyses
Ethereum (ETH) koers verzamelt kracht om enorme sprong te maken

Foto: Blue Planet Studio/Shutterstock

Bitcoin (BTC), de meest bekende digitale valuta, staat vandaag in de schijnwerpers van onze analyse. We richten ons op de koersverwachting voor bitcoin voor de komende periode. Dit artikel biedt een technische analyse afkomstig uit onze Premium omgeving.

Geïnteresseerd in meer analyses of heb je vragen? Voor 1 euro krijg je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar je direct vragen kunt stellen aan onze experts. Onze analyses zijn geen financieel advies.

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

Technische analyse bitcoin (BTC) koers

De Premium leden van Crypto Insiders ontvingen op kerst een nieuwe analyse voor bitcoin. Dit is wat de analisten van de BTC koers verwachten:

“De bitcoin chart toont een interessant beeld. De koers maakte medio december nog een dipje, maar we zien nu weer voorzichtige signalen van een opwaartse trend.

 

Volgens onze analyse gaan we de laatste fase van het huidige Elliott Wave patroon in, wat betekent dat er ruimte is om de opwaartse trend te hervatten.

 

We richten onze blik nu op de blauwe zone, opgebouwd uit de 127,2% en 161,8% Fibonacci-niveaus. Deze zone bevindt zich tussen de $46.288 en $47.920. Zodra bitcoin deze zone bereikt, verwachten we dat de koers weerstand zal ondervinden, wat kan leiden tot een nieuwe dip.”

Datum analyse: 25 december. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/5BXUQ14l/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door een samenwerking van Bybit met SATOS krijgen Nederlandse cryptohandelaren nu toegang tot een uitgebreid aanbod van meer dan 400 nieuwe cryptovaluta’s. Deze ontwikkeling, gecombineerd met de acceptatie van Nederlandse betaalmethoden zoals iDEAL en de beschikbaarheid van Nederlandstalige klantenservice, positioneert Bybit als een topkeuze voor Nederlandse investeerders in de cryptomarkt. Nieuwe klanten komen in aanmerking voor aantrekkelijke bonussen.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie