Wessel Kersting Wessel Kersting
08/02/2024 14:14 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 08/02/2024 12:42

Bitcoin koers start nieuwe rally, toont Elliott Wave patroon

Bitcoin-BTC
Analyses
Waarom deze twee crypto binnenkort fors kunnen stijgen volgens experts

Foto: Champ008/Shutterstock

Bitcoin (BTC), de grondlegger van crypto, staat centraal in deze analyse. We verkennen de koersverwachting voor BTC voor de nabije toekomst met een technische analyse uit onze Premium omgeving.

Zoek je na het lezen meer inzichten of heb je vragen? Voor een bijdrage van 1 euro bieden we je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar de analisten direct updates delen zodra er iets veranderd aan 1.500 leden. Onze analyses zijn slechts informatief; onze analisten zijn geen financieel adviseurs.

Nieuwe instapkansen voor bitcoin (BTC)

Bitcoin zat lang in een voornamelijk zijwaartse periode, maar lijkt inmiddels te beginnen aan een nieuwe rally. Dat legden de analisten van Crypto Insiders enkele dagen geleden als volgt uit aan Premium leden:

“Bij BTC zien we de start van een interessant patroon, namelijk een 5-waves Elliott Wave patroon. Dit is een goed teken voor onze BTC positie aangezien we vanuit dit niveau een flinke stijging verwachten.

 

Toch zien we ook nog een andere interessante zone. Mocht de koers nog wat zakken, dan kan de golden pocket, tussen de 50% en 61,8% Fibonacci, een interessante koopzone zijn. Deze zone ligt tussen de $40.551 en $41.191.

 

Het is niet noodzakelijk dat bitcoin nog daalt naar deze zone, aangezien we al vanuit de huidige positie een flinke stijging zien. Wij anticiperen op  een nieuwe lokale piek  en verwachten dat bitcoin uiteindelijk zelfs de $50.000 zal doorbreken.”

Datum analyse: 6 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/fPjNIac2/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie