Wessel Kersting Wessel Kersting
13/12/2022 16:15 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 11:44

Bitcoin koers stijgt door CPI: analist bekijkt crypto die kan volgen

Analyses
Crypto analyse: deze koers komt in langverwachte groene zone aan

Foto: Golden Dayz/Shutterstock

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van polygon (MATIC) uit onze Premium groep.

Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀
  • Advertentie
  • Diamond Pigs

Laatste Polygon nieuws

Advertentie

Technische analyse MATIC koers

De koers van MATIC ontwikkelt zich zoals de analisten van Crypto Insiders hadden voorspeld. Inmiddels moet de MATIC koers echter een keuze maken en daarom hebben de analisten twee verschillende scenario’s voor jullie uitgewerkt.

In het eerste scenario, die getekend wordt door de witte stippellijn in de onderstaande grafiek, schetsen de analisten een meer bearish koersverloop. Hier verwachten de analisten dat de MATIC koers een WXYXZ Elliott Wave patroon afmaakt richting de groene zone tussen $0,48 en $0,61.

Zodra MATIC de groene zone bereikt, kan de koers mogelijk flink stijgen. De koers lijkt wellicht al af te wijken van deze stippellijn, maar de lijn is slechts indicatief voor de richting en geeft niet het precieze verloop aan.

Toch delen de analisten ook een tweede scenario omdat ook deze nog plausibel is en in het huidige koersverloop past. In dit scenario kan de huidige ABC innerwave het begin van een 12345 Elliott Wave patroon zijn en dat zou kunnen betekenen dat MATIC al eerder gaat stijgen.

Momenteel zien we dat MATIC even fors stijgt doordat de Amerikaanse CPI cijfers lager uitpakten dan verwacht werd. Dat is echter geen garantie dat de koers ook het tweede scenario zal volgen. Pas als deze stijging verder aanhoudt, kunnen de analisten dit vaststellen.

Welk scenario daadwerkelijk zal uitspelen, is vooralsnog niet met zekerheid te zeggen. Het is echter belangrijk om beide in de gaten te houden om snel te kunnen schakelen. Zodra het duidelijk is welke richting de koers zal nemen, zullen de analisten een nieuwe MATIC analyse delen over het verdere koersverloop in de Premium omgeving.

Deze analyse is 13 december met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium groep houden we alle analyses up-to-date.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

Wil jij meer van dit soort analyses eerder zien? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk ook dit voorproefje uit Premium

Eerder vandaag was op Crypto Insiders ook een recente analyse te vinden van bitcoin (BTC). Vooralsnog lijkt de koers, ook na CPI, de verwachtingen van de analisten te volgen. In de premium omgeving van Crypto Insiders is inmiddels alweer een nieuwere analyse van de bitcoin koers te vinden.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie