Wessel Kersting Wessel Kersting
14/11/2023 15:01 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 14/11/2023 10:54

Bitcoin koersupdate: “10% daling voor 50% stijging”

Bitcoin-BTC
Analyses
Bitcoin koersstijging naar $50.000 op de horizon

Foto: Sodel Vladyslav/Shutterstock

In dit artikel delen we een analyse van bitcoin (BTC), de meest prominente en invloedrijke crypto in de markt. Afkomstig uit onze Premium omgeving, richt deze technische analyse zich op de recente koersontwikkelingen van BTC en biedt een vooruitblik op mogelijke toekomstige trends. Deze inzichten kunnen van cruciaal belang zijn voor zowel nieuwe als ervaren beleggers.

Voor diegenen die verder willen kijken dan dit artikel, biedt onze Premium omgeving een proefperiode van 30 dagen voor slechts €1. Daar krijg je toegang tot diepgaandere analyses en de mogelijkheid om te discussiëren met onze analisten en andere crypto-enthousiastelingen.

Goed nieuws! 🎉 Bitvavo viert kerst en geeft onze lezers gratis BTC, XRP of een andere crypto 🚀
  • Advertentie
  • Bitvavo

Technische analyse bitcoin (BTC) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs een nieuwe bitcoin analyse gedeeld in de Premium omgeving. Hierin zeiden zij het volgende:

“BTC heeft de afgelopen weken zijn kracht getoond. We zien nu duidelijk een Elliott Wave patroon, wat ons doet geloven dat we nu een korte correctie kunnen verwachten. Deze correctie zien we als een gezonde stap voor de langetermijnontwikkeling van de bitcoin koers.

 

Onze analyse wijst op een daling van ongeveer 10% in een drie-waves patroon, richting onze groene koopzone die zich bevindt tussen $31.500 en $33.000. Als deze zone steun biedt, zien wij dit als de ideale kans onze positie uit te breiden, in anticipatie op de volgende opwaartse beweging.

 

Kijkend naar de lange termijn, schatten we in dat BTC een opwaartse beweging kan maken richting de $50.000. Dit zou een potentiële stijging van meer dan 50% zijn vanuit de groene koopzone.”

Datum analyse: 11 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/75JZXixt/

Even tussendoor: een gouden kans

Te midden van de economische onzekerheid en de stijgende waarde van Bitcoin en goud, biedt Crypto Insiders in samenwerking met GoldRepublic een unieke actie: investeer 100 euro en ontvang 1 gram goud gratis, ter waarde van circa 60 euro. Een perfecte kans om met voordeel je beleggingsportfolio uit te breiden.

Volg Nederland’s top crypto handelaren

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Advertisement
Advertisement