Wessel Kersting Wessel Kersting
09/05/2024 10:26 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 08/05/2024 14:29

Bitcoin lijkt nieuwe opwaartse trend te starten naar nieuw prijsrecord

Bitcoin-BTC
Analyses
Crypto Ontbijt: $1 miljard naar bitcoin, ethereum knalt door ETF & meer

Foto: Champ008/Shutterstock

Bitcoin (BTC), de eerste en meest invloedrijke cryptocurrency die een geheel nieuw tijdperk van digitale financiën heeft ingeluid, staat vandaag centraal in onze analyse.

We duiken in de koersverwachting van BTC, ondersteund door een analyse uit onze Discord omgeving. Hier delen we wekelijks meer dan 20 analyses en live-streams met meer dan 1.500 leden.

Technische analyse bitcoin (BTC) koers

Bitcoin lijkt het einde van de recente daling te hebben bereikt. Dat betekent dat de koers zich nu mogelijk klaar maakt voor de volgende stijging naar een nieuw record. Dat legden de analisten van Crypto Insiders onlangs als volgt uit:

“We waren gereed voor een nog diepere daling voor BTC, maar het lijkt erop dat de koers inmiddels de bodem van wave 4 van het Elliott Wave-patroon heeft bereikt.

 

Dit markeert een keerpunt voor de koers, en we anticiperen nu op de start van de laatste opwaartse wave van dit patroon: wave 5. Het is absoluut mogelijk dat deze wave de koers naar een nieuwe all-time high stuurt.

 

Onze blik is nu gericht op het 161,8% Fibonacci-niveau, dat rond de $85.000 ligt. In de Discord groep blijven we BTC nauw in de gaten houden en zullen we direct updates delen mochten onze verwachtingen veranderen.”

Datum analyse: 5 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/XgOJMVzN/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
student verdient miljoenen ongeluk bij geluk student
Student werd in één oogwenk cryptomiljonair, “geluk bij een ongeluk”
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
Cardano (ADA) lijkt klaar voor grote uitbraak uit belangrijke zone
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Advertentie