Wessel Kersting Wessel Kersting
11/12/2023 19:59 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 11/12/2023 19:52

Bitcoin op cruciaal punt: koers richting $50.000 na correctie

Bitcoin-BTC
Analyses
Bitcoin nadert zeer zeldzaam koerssignaal voor het eerst in 8 jaar

Foto: Sodel Vladyslav/Shutterstock

Bitcoin (BTC) blijft de onbetwiste leider in de cryptowereld. Onze analyse, afkomstig uit onze exclusieve Premium omgeving, biedt een frisse kijk op de recente koersontwikkelingen van BTC en biedt inzicht in mogelijke toekomstige trends.

Meld je aan voor onze Premium omgeving voor slechts 1 euro en krijg 30 dagen toegang tot exclusieve content. Onthoud: deze informatie is puur informatief en onze experts zijn geen financieel adviseurs.

Technische analyse bitcoin (BTC) koers

Het team van Crypto Insiders heeft onlangs een nieuwe BTC analyse gedeeld met de Premium leden. In deze analyse hebben zij de volgende belangrijke ontwikkelingen en prognoses onder de aandacht gebracht:

“Afgelopen nacht hebben we een aanzienlijke correctie in de markt gezien. Deze correctie, hoe flink dan ook, bleef gelukkig binnen de verwachte marges.

 

Op basis van onze huidige analyse verwachten we dat de koers op de middellange termijn nog steeds een opwaartse trend zal vertonen. We hebben besloten een stop-loss niveau in te stellen dat net iets lager ligt dan de bodem van de crash van afgelopen nacht, specifiek op $40.219.

 

Interessant is dat we verwachten dat de koers steun zal vinden tussen de 50% en 61,8% Fibonacci-niveaus, oftewel tussen ongeveer $40.700 en $41.500. Deze steun zou de aanleiding kunnen zijn om de opwaartse trend voort te zetten, waarbij de koers potentieel zal stijgen richting de $50.000.”

Datum analyse: 11 december. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/XHYk5nqD/

Toegang tot 400+ cryptovaluta met iDeal?

Ontdek Bybit, nu in samenwerking met SATOS, speciaal gericht op de Nederlandse markt met euro en iDeal-ondersteuning. Deze samenwerking zorgt voor soepele stortingen en euro-opnames, ondersteund door een Nederlandstalige helpdesk. Met een assortiment van meer dan 400+ cryptovaluta, biedt Bybit het meest uitgebreide aanbod in Nederland. Schrijf je in via deze link en maak kans op bonussen tot wel €30.000

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie