Wessel Kersting Wessel Kersting
21/05/2024 13:16 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 21/05/2024 12:38

Bitcoin start nieuwe trend: prijsrecord van $78.700 in zicht

Bitcoin-BTC
Analyses
Ripple (XRP) lijkt klaar voor grote sprong ondanks SEC rechtszaak

Foto: BEST-BACKGROUNDS/Shutterstock

Bitcoin (BTC), de eerste en meest invloedrijke cryptocurrency die een nieuw tijdperk van digitale financiën heeft ingeluid, staat vandaag centraal in onze analyse.

We duiken in de koersverwachting van BTC, ondersteund door een analyse uit onze Discord omgeving. Hier delen we wekelijks meer dan 20 analyses en livestreams.

Technische analyse bitcoin (BTC) koers

Bitcoin heeft gisteren een flinke boost gekregen en was met ongeveer 8% gestegen. Deze stijging zagen de analisten al aankomen, zij deelden namelijk kort daarvoor de volgende analyse in de Discord groep:

“​​Bitcoin heeft onze groene zone rond de $55.000 niet meer gehaald. Dit was een zone waar we graag onze positie hadden vergroot, maar de koers heeft zich sterker getoond dan verwacht. We anticiperen nu op een 12345 Elliott Wave patroon, waarbij de koers momenteel de eerste wave vormt.

 

We verwachten dat bitcoin flink zal stijgen en de koers boven de $70.000 zal brengen. Na deze sterke opwaartse beweging kan er een korte correctie plaatsvinden, mogelijk terug naar een belangrijk steunniveau.

 

Op de langere termijn verwachten we dat de koers het niveau van $78.700 zal bereiken en mogelijk zelfs nog hoger zal stijgen. We blijven in de Discord groep de ontwikkelingen nauwlettend volgen en passen onze strategie aan op basis van de marktbewegingen.”

Datum analyse: 20 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/oKMVZxJb/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 12.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Bitcoin koers in de zomer op nieuw record? Handelaren zijn hoopvol
Honderden Nederlanders volgen crypto-strategie op Bitvavo en halen 90% winst
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Cryptomiljonair werd rijk na risicovolle zet, ‘bedankt Elon Musk’
Cryptomiljonair werd rijk na risicovolle zet, ‘bedankt Elon Musk’
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Populaire cryptobeurs verwijdert tether en 5 andere bekende crypto
Populaire cryptobeurs verwijdert tether en 5 andere bekende crypto
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Twee veelbelovende crypto die in juni sterk kunnen stijgen
Twee veelbelovende crypto die in juni sterk kunnen stijgen
Advertentie