Wessel Kersting Wessel Kersting
13/03/2024 10:29 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 12/03/2024 23:29

Cardano (ADA) 50% koersstijging in aantocht volgens experts

Cardano-ADA
Analyses
VeChain (VET) koers kan vanaf hier met meer dan 80% stijgen

Foto: BEST-BACKGROUNDS/Shutterstock

Cardano (ADA), een blockchain-platform gericht op een wetenschappelijk onderbouwde aanpak, is het onderwerp van deze analyse.

We onderzoeken de koersverwachting voor ADA, met een analyse afkomstig uit onze onze Discord community waar we wekelijkse meer dan 20 analyses delen en live-streams houden.

Technische analyse cardano (ADA) koers

ADA komt langzaamaan ook op gang. Waar we eind vorige jaar en begin dit jaar toch wat minder interessante prijsactie zagen voor cardano, lijken we nu mooi te stijgen. De analisten deelde de volgende analyse:

“ADA ziet er, net als veel andere munten op de markt, veelbelovend uit. Op de grafiek zien we de eerste en tweede wave (in blauw gemarkeerd) verschijnen, wat een positief signaal is. Dit wijst ons op een mogelijk aanzienlijke stijging naar de $1,116, waar het 161,8% Fibonacci-niveau zich bevindt. Dit niveau is vaak het doel voor de derde wave.

 

Dat zou een stijging van meer dan 50% zijn. Hoewel we optimistisch zijn over een sterke stijging, is het ook belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen tegen mogelijke risico’s. Daarom hebben we een invalidatieniveau ingesteld op $0,448. Als de koers onder dit niveau zakt, kan een bearish trend ontstaan.

 

Voor nu lijkt er echter geen reden tot zorg te zijn. We kijken uit naar de verwachte stijging.”

Datum analyse: 11 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/IVYT2kxE/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Grote cryptowet aangenomen in VS, 'enorme verschuiving voor crypto'
Grote cryptowet aangenomen in VS, ‘enorme verschuiving voor crypto’
'Bitcoin koers stijgt in twee maanden naar $95.000,' volgens analist
Bitcoin zal naar $420.000 doorduwen volgens financieel expert
Bitcoin koers steeds stabieler door explosieve groei van ETF's
Bitcoin koers steeds stabieler door explosieve groei van ETF’s
Crypto Ontbijt: Nieuwe cryptowet in VS, ethereum-ETF besluit & een solana-ETF?
Crypto Ontbijt: Nieuwe cryptowet in VS, ethereum-ETF besluit & een solana-ETF?
Cosmos (ATOM) staat op het punt om uit groene zone te breken
Cosmos (ATOM) staat op het punt om uit groene zone te breken
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
Cardano (ADA) lijkt klaar voor grote uitbraak uit belangrijke zone
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Advertentie