Wessel Kersting Wessel Kersting
06/02/2024 16:29 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 06/02/2024 15:03

Cardano (ADA) koers kan flink stijgen na correctie in groene zone

Cardano-ADA
Analyses
Cardano (ADA) koers kan vanaf hier met 75% omhoogschieten

Foto: XanderSt/Shutterstock

Cardano (ADA), bekend voor zijn wetenschappelijke aanpak, is het onderwerp van deze analyse. We delen een koersverwachting voor ADA voor de komende periode, met inzichten uit onze Premium omgeving.

Heb je interesse in meer informatie of vragen? Voor slechts 1 euro krijg je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar je direct in gesprek komt met onze analisten. Deze analyse is puur informatief en onze analisten bieden geen financieel advies.

Nieuwe instapkansen voor cardano (ADA)

Cardano heeft in het laatste kwartaal van 2023 een enorm mooie opwaartse periode gehad, maar daalde weer afgelopen maand fors. Onze analisten verwachten op de korte termijn een eind te zien aan deze neerwaartse beweging. Zij deelden het volgende in de Premium omgeving:

“Cardano toont momenteel neerwaartse signalen, die wijzen op een tijdelijke daling in de vorm van een correctieve wave 2. Dit is echter een positief teken voor ons, omdat na deze daling een krachtige opwaartse beweging, bekend als wave 3, vaak volgt.

 

We willen persoonlijk ons voorbereiden op deze aankomende stijging. We zijn daarom van plan om ADA aan te schaffen rond het punt waar we denken dat wave 2 zal eindigen. Dit zal tussen de 100% en 123,6% Fibonacci niveaus zijn, een gebied dat vaak het einde van een correctieve fase aangeeft.

 

Voor ADA ligt dit punt tussen $0,3364 en $0,3893, gemarkeerd door de groene zone. We willen ons hier voorbereiden op een sterke stijging richting de lokale piek van $0,70 en mogelijk zelfs hoger.”

Datum analyse: 1 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/RHF7BuAT/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crash: Waarom dalen bitcoin, ethereum en andere crypto opeens? 2 redenen
Crash: Waarom dalen bitcoin, ethereum en andere crypto opeens? 3 redenen
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Aantal bitcoin wallets neemt in rap tempo toe, BTC op exchanges droogt op
Jouw cryptowallet is in gevaar – dit is wat je vandaag nog moet doen
Cardano staat op vooravond van
Cardano staat op vooravond van “grootste mijlpaal in crypto geschiedenis”
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Advertentie