Wessel Kersting Wessel Kersting
26/02/2024 09:51 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 26/02/2024 09:56

Cardano (ADA) lijkt opwaartse trend snel te willen hervatten

Cardano-ADA
Analyses
Chainlink (LINK) voorspelling uitgelicht: Van $12 naar $41

Foto: BEST-BACKGROUNDS/Shutterstock

Cardano (ADA), bekend voor zijn wetenschappelijke benadering, neemt de spotlight in deze analyse. De koersverwachting van ADA voor de komende periode wordt besproken met een analyse uit onze Premium omgeving.

Voor slechts €1  bieden we je de eerste 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving waar je samen met 1.500 andere leden kunt leren hoe je zelf analyses maakt. Bedenk wel: onze analisten zijn geen financieel adviseurs.

Technische analyse cardano (ADA) koers

ADA is een van de topcoins die de analisten van Crypto Insiders op de voet volgen. In hun meest recente analyse hebben zij weer een nieuwe kans gespot van een mogelijke koersstijging te profiteren. Zij deelde het volgende met alle leden uit de Premium omgeving:

“ADA toont nog steeds bullish signalen. We hebben een opmerkelijke trendomkering gezien bij de 50% Fibonacci-niveau op $0,46, van waaruit een opwaarts ‘12345 Elliott Wave’ patroon zich begint te vormen.

 

Interessant is dat we nu in de vorming van wave 4 zijn, wat ons een strategische kans biedt om in te stappen. Volgens de theorie eindigt wave 4 vaak bij de 38,2% Fibonacci-niveau, wat in dit geval neerkomt op een koers van ongeveer $0,5778. Dit is het punt waar we overwegen om een positie in ADA op te bouwen, anticiperend op de volgende opwaartse beweging.

 

Eenmaal deze zone is bereikt, zijn we van plan te profiteren van de verwachte stijging. We schatten dat deze stijging kan doorzetten tot de 127,2% en 161,8% Fibonacci-niveaus, wat een koers zou betekenen tussen de $0,66 en $0,689.”

Datum analyse: 23 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/2yKQ626P/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Aanbieding: eerste 30 dagen voor €1

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie