Wessel Kersting Wessel Kersting
10/05/2024 08:07 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/05/2024 13:40

Cardano (ADA) nadert einde daling, kan hard stijgen vanuit groene zone

Cardano-ADA
Analyses
Sei (SEI) crypto op koers naar $1 met doorbraak van belangrijke zone

Foto: Mircea Moira/Shutterstock

Cardano (ADA), een blockchain-platform dat zich onderscheidt door een wetenschappelijk aanpak, wordt vandaag uitgelicht.

We duiken in de koersverwachting van ADA, ondersteund door een analyse uit  onze Discord omgeving. Hier delen we wekelijks meer dan 20 analyses en live-streams.

Technische analyse cardano (ADA) koers

Cardano lijkt volgens de analisten van Crypto Insiders in de afrondende fase van de daling te zitten. Dat legden zij onlangs als volgt uit in de Discord groep:

“We bevinden ons momenteel in een 12345 Elliott Wave patroon naar beneden, waarbij we specifiek in een ‘ending diagonal’ lijken te zitten. Dit wijst erop dat we dichtbij het einde van deze neerwaartse beweging zijn.

 

We zien dat de ADA koers nu in de groene koopzone is aangekomen, tussen de 61,8% en de 78,6% Fibonacci-niveaus. We beschouwen dit als een cruciaal gebied waar het huidige patroon mogelijk eindigt en waar we op zoek zijn naar het perfecte moment om in te stappen.

 

Dit zou ook het afronden van de wave 2 betekenen. Daarna anticiperen we op een omkeer die de opwaartse wave 3 inluidt. Het is essentieel om alert te blijven op tekenen van stabilisatie of een omkeer in deze zone, omdat dit ons de nodige bevestiging kan bieden voor de aanstaande stijging.”

Datum analyse: 5 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/nSbs1dIH/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
student verdient miljoenen ongeluk bij geluk student
Student werd in één oogwenk cryptomiljonair, “geluk bij een ongeluk”
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
Cardano (ADA) lijkt klaar voor grote uitbraak uit belangrijke zone
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Advertentie