Wessel Kersting Wessel Kersting
16/05/2024 20:32 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 16/05/2024 16:33

Cardano (ADA) vindt stevige basis: grote koerssprong lijkt nabij

Cardano-ADA
Analyses
Cardano (ADA) vindt stevige basis: grote koerssprong lijkt nabij

Foto: Vintage Tone/Shutterstock

Cardano (ADA), een blockchain-platform dat zich onderscheidt door zijn wetenschappelijk onderbouwde aanpak, wordt vandaag uitgelicht.

We duiken in de koersverwachting van ADA, met inzichten uit onze Discord community waar we regelmatig updates en live-streams delen.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Technische analyse Cardano (ADA) koers

De koers van cardano lijkt in een afrondende fase te zitten van het neerwaartse patroon. Daarom hebben de analisten onlangs de volgende analyse voor ADA kunnen delen in de Discord omgeving:

“ADA heeft in de groene zone tussen $0,35 en $0,51 steun gevonden, wat overeenkomt met de 78,6% en 50% Fibonacci-niveaus. Vanuit deze zone verwachten we een opwaartse beweging. Wij hebben in deze groene zone een positie in ADA opgebouwd, anticiperend op een nieuwe stijging.

 

Momenteel zit ADA in een 12345 Elliott Wave patroon, dat afrondt in een ending diagonal wave patroon. Dit duidt vaak op een mogelijke aanstaande uitbraak. Wij denken dat een doorbraak boven de $0,4395 een positief signaal zal zijn en de weg vrijmaakt voor een stijging richting $0,5333 en mogelijk hoger naar $0,685. Het kritieke invalidatieniveau ligt bij $0,2300; een daling onder dit niveau zou ons bullish scenario ongeldig maken.

 

Op de lange termijn blijven we optimistisch over ADA. Als de koers in deze zone een solide basis vindt en het ending diagonal wave patroon voltooidt, verwachten we aanzienlijke stijgingen. In de Discord groep blijven we alert op verdere koersontwikkelingen en houden onze posities nauwlettend in de gaten voor eventuele aanpassingen.”

Datum analyse: 12 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/vbEEv5vY/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 10.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
student verdient miljoenen ongeluk bij geluk student
Student werd in één oogwenk cryptomiljonair, “geluk bij een ongeluk”
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
Cardano (ADA) lijkt klaar voor grote uitbraak uit belangrijke zone
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Advertentie