Ivan Lagana Ivan Lagana
16/04/2024 09:58 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 15/04/2024 20:04

Cardano (ADA) zakt naar groene zone, kan vanuit hier sterk stijgen

Cardano-ADA
Analyses
Fetch.ai (FET) stabiliseert in groene zone: klaar voor 100% stijging?

Foto: BEST-BACKGROUNDS/Shutterstock

Cardano (ADA), gewaardeerd voor zijn wetenschappelijke benadering van blockchain-ontwikkeling, staat centraal in onze analyse vandaag.

We duiken in de koersverwachting voor ADA met een analyse uit onze Discord omgeving. Hier delen analisten en leden regelmatig updates en analyses met elkaar van een groot aantal cryptomunten.

Technische analyse ADA koers

Cardano is hard gedaald in de afgelopen dagen, maar de analisten van Crypto Insiders blijven positief over de lange termijn vooruitzichten. Dat legden zij onlangs als volgt uit in de Discord groep:

Hoewel ADA op de langere termijn nog steeds een stijgende lijn laat zien, is er momenteel een forse daling gaande. Dit is niet per se negatief; het biedt namelijk ook nieuwe kansen omdat de koers interessante Fibonacci-zones heeft bereikt.

 

We verwachten dat de koers mogelijk verder daalt naar $0,3816, een niveau waar veel steun is. Dit betekent dat ADA daar mogelijk een omkeer in de trend kan inzetten. Zodra er tekenen zijn dat de koers van richting verandert, zetten we ons schrap voor een mogelijke stijging naar het doel van $0,685.

 

Dit niveau heeft in het verleden als weerstand gefungeerd, wat het een belangrijk doel maakt om in de gaten te houden. Kortom, ondanks de huidige daling, blijven de vooruitzichten voor ADA positief.

Datum analyse: 15 april. Tradingview link:https://www.tradingview.com/x/Si5xmbz9/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Ivan Lagana

Ivan is al een tijdje ondergedompeld in de wereld van crypto. Als trader in zowel crypto als traditionele markten, draagt hij bij met zijn technische analyses bij Crypto Insiders. Zijn benadering is voornamelijk gericht op het gebruik van Fibonacci niveaus en prijsactie, tools die hem een dieper inzicht geven in markttrends en helpen bij het voorspellen van toekomstige bewegingen. Hij is gepassioneerd over het delen van deze inzichten, altijd op zoek naar nieuwe kansen en geniet van de dynamiek van de markt.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws
Nieuwe crypto schiet 590% omhoog in minuten – handelaren verrast
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Achter bitcoins daling: economische tegenslagen en kansen op herstel
Waarom komende woensdag zeer belangrijk is voor de bitcoin koers
Waarom het aankomende vrijdag spannend kan worden voor Bitcoin
Waarom het aankomende vrijdag spannend kan worden voor Bitcoin
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Advertentie