Wessel Kersting Wessel Kersting
28/11/2023 09:30 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 28/11/2023 10:22

Cardano’s (ADA) stijging naar de rode zone: een kritiek punt

Cardano-ADA
Analyses
Cardano (ADA) koers is klaar voor sterke rally naar $76

Foto: photo_gonzo/Shutterstock

Cardano (ADA) heeft recent  een opvallende prijsbeweging gemaakt, wat belangrijke implicaties kan hebben voor investeerders. Dit artikel, afkomstig uit onze Premium omgeving, biedt een gedetailleerde technische analyse van ADA, inclusief recente koersontwikkelingen en toekomstige verwachtingen die van invloed kunnen zijn op investeringsbeslissingen.

Door lid te worden van onze Premium omgeving, voor slechts 1 euro voor de eerste 30 dagen, krijg je toegang tot uitgebreidere analyses en interactie met onze experts. Deze informatie is bedoeld ter ondersteuning van jouw investeringskeuzes, maar onthoud dat onze analisten geen financieel adviseurs zijn.

Profiteer van koersdaling cardano (ADA)

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer een nieuwe ADA analyse gepresenteerd in de Premium omgeving. Hierin belichtten zij het volgende:

“De ADA koers begon in oktober aan een sterke opwaartse trend, maar deze stijgende lijn is de laatste weken aan het afvlakken.

 

We verwachten dat de ADA koers in de rode zone tussen $0,39 en $0,43 langzamerhand zal omkeren om aan een neerwaartse correctie te beginnen.

 

We zullen persoonlijk overwegen om hier een shortpositie te openen om op de verwachte daling in te spelen. We willen dan mogelijk winst pakken in de blauwe steunzone rond de $0,17, een punt waar verschillende Fibonacci-niveaus elkaar kruisen. 

 

Mocht ADA toch onverwachts doorschieten en de $0,4666 breken, dan wordt onze bearish scenario ongeldig verklaard. Mocht dit gebeuren, zullen we onze huidige strategie moeten herzien en de marktomstandigheden opnieuw evalueren.”

Datum analyse: 26 november.Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/eQUoXTPw/

Ontvang gratis ADA crypto naar keuze

Exclusief voor Crypto Insiders lezers: meld je aan bij Bitvavo, Nederlands populairste crypto-platform,  via onze link en ontvang een welkomstbonus plus geen handelskosten op je eerste €10.000 aan transacties. Dubbel voordeel in één aanbod!

Hulp nodig met crypto handel?

In onze Premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie