Wessel Kersting Wessel Kersting
29/11/2023 19:21 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 29/11/2023 14:57

Chainlink (LINK) in de lift en meer groei verwacht

Analyses
Chainlink (LINK) koers: experts verwachten uitbraak richting $20

Foto: Rokas Tenys/Shutterstock

Chainlink (LINK) staat centraal in onze nieuwste analyse uit de Premium omgeving van Crypto Insiders. Deze toonaangevende oracle service speelt een cruciale rol in de blockchain-wereld. We onderzoeken de recente koersbewegingen van LINK en wat de toekomst in petto heeft.

Neem deel aan onze Premium omgeving voor slechts 1 euro en ontdek gedurende 30 dagen onze diepgaande analyses. Let op: onze content dient slechts ter informatie en is geen financieel advies.

The Sandbox (SAND) stijgt sterk, maar pas op voor deze blauwe zone

Technische analyse chainlink (LINK) koers

Recent hebben de analisten van Crypto Insiders een nieuwe LINK analyse beschikbaar gesteld in de Premium omgeving. Ze lichtten toe:

“Wij hebben interessante bewegingen gezien op de grafiek van chainlink. Allereerst, heeft LINK steun gevonden in de blauwe zone, die tussen $13,50 en $14,27 ligt. Dit duidt op een stevige basis waarop verdere groei kan worden gebouwd.

 

Daarnaast hebben we eerder een groene koopzone kunnen tekenen rond de $14,11. Dit was voor ons een interessant punt om LINK in te slaan. Het opwaartse karakter wordt ondersteund door het vormende 12345 Elliott Wave patroon.

 

Op basis van dit patroon en andere factoren verwachten wij een opwaartse beweging voor LINK. Onze voorspelling is dat de prijs zal stijgen richting de zone bij de $17,61 en $18,91. Dit zou een stijging van meer dan 30% zijn.”

Datum analyse: 25 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/buBTXBEL/

Ontvang gratis LINK crypto naar keuze

Bitvavo, Nederlands grootste crypto-platform, biedt sinds kort de kans om passief inkomen te verdienen door staking en lending. Staken van munten zoals Bitcoin of Cardano levert extra crypto op, en met lending kun je meer dan 5% rendement behalen door het compounding effect. Meld je aan via deze link voor gratis crypto en tot €10.000 korting op handelskosten.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie