Wessel Kersting Wessel Kersting
30/12/2023 14:02 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 30/12/2023 11:32

Chainlink (LINK) koers: experts verwachten uitbraak richting $20

Analyses
Chainlink (LINK) koers: experts verwachten uitbraak richting $20

Foto: Rokas Tenys/Shutterstock

Chainlink (LINK), het bekende oracle-netwerk dat smart contracts verbindt met real-world data, staat vandaag in de spotlight. We concentreren ons op de koersverwachting voor LINK voor de nabije toekomst. In dit artikel presenteren we een technische analyse uit onze Premium omgeving.

Ben je geïnteresseerd in meer analyses of heb je vragen? Je kunt toegang krijgen tot onze Premium omgeving voor slechts 1 euro, goed voor een proefperiode van 30 dagen. Let wel, deze analyse dient alleen ter informatie en is geen financieel advies.

Technische analyse chainlink (LINK) koers

Onlangs deelden de analisten van Crypto Insiders een nieuwe LINK analyse in de Premium omgeving. Dit is wat de analisten over de LINK koers zeiden:

“We hebben een interessante ontwikkeling bij LINK gezien. Het lijkt erop dat LINK bezig is met de afronding van de laatste wave van een groot 12345 Elliott Wave patroon. Om dit patroon compleet te maken, is er nog een kleiner 12345 Elliott Wave patroon nodig.

 

Tot nu toe verloopt alles volgens plan. De eerste twee waves van dit kleinere patroon zijn succesvol verlopen, en we zijn nu op koers om het 161,8% Fibonacci-niveau, die op de $17,70 ligt, overtuigend te doorbreken. Dit is een belangrijke stap in onze analyse en bevestigt de kracht van de huidige trend.

 

Ons uiteindelijke doel voor LINK is het bereiken van de blauwe zone, die zich uitstrekt van $18,3 tot $19,6. Dit zou een belangrijke mijlpaal zijn en overeenkomen met onze langetermijnvisie voor deze coin.”

Datum analyse: 23 december. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/iAIHigy6/

Grafieken zijn afkomstig van TradingView. Hiermee kun je eenvoudig crypto analyses maken, zoals een ETH USD chart.

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door een samenwerking van Bybit met SATOS krijgen Nederlandse cryptohandelaren nu toegang tot een uitgebreid aanbod van meer dan 400 nieuwe cryptovaluta’s. Deze ontwikkeling, gecombineerd met de acceptatie van Nederlandse betaalmethoden zoals iDEAL en de beschikbaarheid van Nederlandstalige klantenservice, positioneert Bybit als een topkeuze voor Nederlandse investeerders in de cryptomarkt. Nieuwe klanten komen in aanmerking voor aantrekkelijke bonussen.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie