Wessel Kersting Wessel Kersting
18/12/2023 16:41 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 18/12/2023 14:13

Chainlink (LINK) koersverandering: wat staat ons te wachten?

Analyses
Chainlink (LINK) bereikt cruciale zone, kan de koers uitbreken?

Foto: Alexandru Nika/Shutterstock

In dit artikel nemen we je mee in een analyse van chainlink (LINK), rechtstreeks uit onze Premium omgeving. We verkennen de belangrijkste technische elementen die de toekomstige koers van LINK kunnen beïnvloeden. Deze informatie is handig voor iedereen die overweegt te investeren of zijn eigen analyse wilt maken.

Maak gebruik van onze analyses en interactieve community door je aan te melden voor slechts 1 euro, waarmee je 30 dagen toegang krijgt tot exclusieve content in onze Premium omgeving. Bedenk wel dat deze analyses puur informatief zijn en geen financieel advies.

Nieuwe instapkansen voor chainlink (LINK)

In de Premium omgeving van Crypto Insiders staat een nieuwe LINK analyse klaar voor alle leden. Deze analyse biedt recente inzichten en verwachtingen voor de nabije toekomst van LINK:

“Onze recente analyse van LINK toont een opmerkelijke trend. Na het volgen van een opwaarts trendkanaal, zagen we medio december een uitbraak aan de onderkant. Dit signaleert een mogelijke verandering in de marktdynamiek.

 

We verwachten dat de koers van LINK nog één keer tijdelijk zal stijgen naar de golden pocket op 61,8%, ongeveer $15,50. Rond dit niveau zal de koers waarschijnlijk op sterke weerstand stuiten, wat vervolgens leidt tot een verdere daling.

 

Daarom richten we onze aandacht op de groene koopzone, die tussen $11,65 en $13 ligt. In deze zone zullen we overwegen om LINK te kopen, anticiperend op een aanzienlijke stijging vanuit dit niveau.”

Datum analyse: 12 december. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/ztrPahrx/

Volg Nederland’s top crypto handelaren

Bybit, gestart in 2018, biedt handelaren snel toegang tot nieuwe crypto’s. Met meer dan 400 verschillende cryptovaluta’s – het grootste aanbod in Nederland – geeft Bybit je een voorsprong. Hier kun je ook gemakkelijk succesvolle handelaren kopiëren, waardoor je veel tijd bespaart en je strategie verbetert. Ideaal voor zowel nieuwkomers als ervaren investeerders. Nieuwe klanten komen in aanmerking voor aantrekkelijke bonussen.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie