Ivan Lagana Ivan Lagana
24/04/2024 09:55 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 24/04/2024 09:34

Chainlink (LINK) koersvoorspelling uitgelicht: Van $12 naar $41

Analyses
Bitcoin start trend omhoog: hoe koers naar nieuw record kan stijgen

Foto: BEST-BACKGROUNDS/Shutterstock

Chainlink (LINK), cruciaal voor het verbinden van smart contracts met real-world data, staat vandaag in het middelpunt van onze analyse.

We duiken in de koersverwachting voor LINK, met inzichten uit onze Discord community waar regelmatig updates en live-streams worden gedeeld.

Ripple (XRP) koers moet deze niveaus doorbreken voor nieuwe pieken
Ripple (XRP) koers moet deze niveaus doorbreken voor nieuwe pieken

Technische analyse LINK koers

Chainlink lijkt na een heftige correctie langzaamaan eindelijk zijn opwaartse trend weer te hervatten. Dat legden de analisten van Crypto Insiders onlangs als volgt uit in de Discord groep:

LINK heeft vroeg in deze bull-cyclus een indrukwekkende stijging laten zien, maar sinds maart heeft de koers een aanzienlijke terugval meegemaakt. Tijdens deze correctieve fase is de koers gezakt van ongeveer $23 naar bijna $12, wat neerkomt op een daling van meer dan 50%.

 

Ondanks deze scherpe daling blijft het langetermijnperspectief positief; de koers heeft zich namelijk goed hersteld vanuit de steunzone rond $12,2. Op dit moment is het van cruciaal belang dat LINK steun vindt rond de $14 om de opwaartse trend te kunnen voortzetten. Als dit lukt, ligt het eerste significante doel bij de recente piek van $20,70, gevolgd door de hoogste piek van $22,87.

 

Voor de langere termijn kijken we naar potentieel hogere doelen zoals $29 en $41, afhankelijk van de marktreacties en de stabiliteit van de koers in de komende periode.

Datum analysis: 23 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/ItOQeZHN/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Ivan Lagana

Ivan is al een tijdje ondergedompeld in de wereld van crypto. Als trader in zowel crypto als traditionele markten, draagt hij bij met zijn technische analyses bij Crypto Insiders. Zijn benadering is voornamelijk gericht op het gebruik van Fibonacci niveaus en prijsactie, tools die hem een dieper inzicht geven in markttrends en helpen bij het voorspellen van toekomstige bewegingen. Hij is gepassioneerd over het delen van deze inzichten, altijd op zoek naar nieuwe kansen en geniet van de dynamiek van de markt.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws
Nieuwe crypto schiet 590% omhoog in minuten – handelaren verrast
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Achter bitcoins daling: economische tegenslagen en kansen op herstel
Waarom komende woensdag zeer belangrijk is voor de bitcoin koers
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Bitcoin experts verwachten een laatste dip voor nieuw hoogterecord
Bitcoin experts verwachten een laatste dip voor nieuw prijsrecord
Advertentie