Wessel Kersting Wessel Kersting
04/04/2024 19:50 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 04/04/2024 18:10

Chainlink (LINK) stuit op weerstand, kan flink dalen naar blauwe zone

Chainlink-LINK
Analyses
Bitcoin onder druk: dalend consumentenvertrouwen wijst op recessie

Foto: Shutterstock/Artit Wongpradu

Chainlink (LINK), cruciaal voor het verbinden van smart contracts met real-world data, staat vandaag in het middelpunt van onze analyse.

We duiken in de koersverwachting voor LINK, met inzichten uit onze Discord community waar regelmatig updates en live-streams worden gedeeld.

Ripple (XRP) daalt fors: experts delen nieuwe vooruitzichten
Ripple (XRP) daalt fors: experts delen nieuwe vooruitzichten

Technische analyse chainlink (LINK)

LINK heeft onlangs een lange periode van opwaartse prijsactie gezien, maar onze analisten lijken nu de eerste tekenen van een daling te zien. Zij zeiden hierover het volgende:

“De prijs van LINK heeft een tijdje goed gepresteerd, maar maakte onlangs een forse duik. We zagen een opleving waarbij de prijs terugkwam in een belangrijke zone, bekend als de ‘golden pocket’, die tussen de 50% en 61,8% Fibonacci-niveaus ligt, wat neerkomt op een prijs tussen $19,56 en $20,34.

 

Echter, op dit punt kwam LINK flinke tegenstand tegen, wat suggereert dat we mogelijk weer een daling tegemoet gaan. We verwachten dat deze neerwaartse trend voorlopig voortzet.

 

Ons eerste aandachtspunt is de 38,2% Fibonacci op $15,95, waar we een reactie van de markt verwachten. Als de prijs verder daalt, letten we op een blauwe zone onder de $11,67. Kortom, we zijn voorbereid op een mogelijke stevige daling van LINK in de komende tijd.”

Datum analyse: 29 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/ts0KvSGn/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Bitcoin koers in de zomer op nieuw record? Handelaren zijn hoopvol
Honderden Nederlanders volgen crypto-strategie op Bitvavo en halen 90% winst
Bitcoin flash crash veroorzaakt enorme liquidatie van $1+ miljard
Cryptomunt klapt 80% naar beneden nadat hacker extra tokens maakt
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Bitcoin crasht opnieuw na geruchten over Israëlische tegenaanval
Tot deze koers kan bitcoin gaan dalen volgens analisten
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Advertentie