Wessel Kersting Wessel Kersting
05/12/2023 08:55 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 05/12/2023 08:57

Chainlink (LINK) veert op: groene koopzone leidt tot sterke groei

Analyses
Chainlink (LINK) bereikt cruciale zone, kan de koers uitbreken?

Foto: Alexandru Nika/Shutterstock

Chainlink (LINK) heeft recent een opvallende stijging gemaakt. In deze analyse uit de Premium omgeving bekijken we de recente koersacties van LINK en bieden we inzicht in mogelijke toekomstige bewegingen.

Bezoek onze Premium omgeving voor meer analyses. Start je 30-dagen proefperiode voor slechts 1 euro. Onze inhoud dient enkel als educatief materiaal, niet als financieel advies.

Ripple (XRP) koers kan hard dalen, waarschuwen marktexperts

Technische analyse chainlink (LINK) koers

Onlangs werd weer een nieuwe LINK analyse gedeeld in de Premium omgeving. Ons team van deskundigen deelden de volgende visie:

“We hebben weer een interessante ontwikkeling bij LINK gezien. We hadden in een vorige analyse de groene box tussen de 50% en 61,8% Fibonacci-niveaus aangeduid als een cruciale supportzone.

 

Deze zone ligt tussen de $13,90 en $14,28. LINK heeft niet teleurgesteld en heeft vanuit deze zone een flinke sprong gemaakt. Deze beweging bevestigt dat er een 12345 Elliott Wave patroon gevormd wordt, waarbij de koers nu de derde opwaartse wave maakt.

 

Als de koers stand kan houden boven de $15,70 zou dat een buitengewoon bullish signaal zijn. Dan zijn onze blikken gericht op de grotere blauwe zone, waar we verwachten dat het Elliott Wave patroon zich zal voltooien. Dat is tussen de 127,2% en 161,8% Fibonacci-niveaus, oftewel tussen de $17,62 en $18,91.”

Datum analyse: 3 december. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/Yr0qWjox/

Tip: gebruik eigen crypto voor passief inkomen

Het Nederlandse crypto-platform Bitvavo biedt ‘staking’ en ‘lending’ voor crypto, waarmee je passief inkomen genereert. Bij staking krijg je beloningen voor netwerkondersteuning, terwijl lending rente oplevert door je crypto uit te lenen. Met veilige bewaring bij Bitvavo en beloningen tot 15%, is dit een aantrekkelijke manier voor extra inkomsten. Bovendien zijn er speciale aanbiedingen voor nieuwe gebruikers.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie