Wessel Kersting Wessel Kersting
13/02/2024 15:47 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 12/02/2024 18:09

Chainlink (LINK) volgde precies de voorspelde stijging, hoe nu verder?

Analyses
Fetch.ai (FET) crypto staat op het punt om een grote sprong te maken

Foto: Vintage Tone/Shutterstock

Chainlink (LINK), essentieel voor het verbinden van smart contracts met real-world data, is het focuspunt van deze analyse. We delen een blik op de toekomst van LINK met een analyse uit onze Premium omgeving.

Met een kleine bijdrage van 1 euro krijg je de eerste 30 dagen toegang tot de Premium omgeving, inclusief 20+ wekelijkse analyses en de mogelijkheid om te leren van 1500+ andere leden. Deze analyses zijn informatief; onze analisten bieden geen financieel advies.

Technische analyse chainlink (LINK)

De LINK koers vormt een strak patroon, waardoor de analisten van Crypto Insiders kunnen inschatten waar de koers terecht zal komen. Zij deelden onlangs het volgende in de Premium omgeving:

“LINK doet precies doet wat we verwachten. We hebben een diagonaal ‘12345 Elliott wave’ patroon waargenomen, dat fungeert als de vijfde innerwave. Dit gaf ons de mogelijkheid om te voorspellen dat de koers zou eindigen ergens tussen de $19,17 en $21.

 

En inderdaad, de koers heeft deze voorspelling bevestigd door netjes binnen dit bereik uit te komen. We verwachten nu een correctieve beweging richting een grijze zone, die ligt tussen de $15,897 en $17,657.

 

Na deze correctie verwachten we dat LINK opnieuw de blauwe zone zal testen. Dit alles wijst op een positieve vooruitzicht voor LINK. We blijven de marktontwikkelingen volgen en zullen onze inzichten blijven delen in de Premium omgeving.”

Datum analyse: 11 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/uiNHZq7Z/

Interessante ontwikkeling voor Nederlandse crypto-investeerders

SATOS, in het bezit van een vergunning van de Nederlandse Bank, gaat samenwerken met Bybit. Dit betekent dat Nederlandse klanten nu toegang krijgen tot een uitgebreider aanbod van meer dan 400 populaire cryptovaluta’s. Nog geen Bybit account? Nieuwe klanten bij Bybit profiteren van bonussen tot €25.000.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie