Wessel Kersting Wessel Kersting
22/02/2024 19:29 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 22/02/2024 11:34

Cosmos (ATOM) beweegt naar blauwe zone waaruit koers hard kan stijgen

Analyses
Litecoin toont kracht ondanks correctie, experts blijven optimistisch

Foto: seewhatmitchsee/Shutterstock

Cosmos (ATOM), bekend om zijn unieke interoperabiliteit tussen verschillende blockchains, staat centraal in deze analyse. We richten ons op de koersverwachting voor ATOM voor de komende periode met een analyse uit onze Premium omgeving

Voor slechts 1 euro krijg je de eerste 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar je meer analyses kunt vinden en direct vragen aan onze analisten en 1.500 leden kunt stellen. Onthoud wel: onze analisten zijn geen financieel adviseurs.

Technische analyse cosmos (ATOM)

De analisten van Crypto Insiders verwachten voor ATOM een mogelijk omkeerpunt te zien in de koers. Zij deelden onlangs het volgende hierover in de Premium omgeving:

“ATOM vertoont al enige tijd een zijwaartse beweging, die goed past binnen het WXY Elliott Wave patroon. Opvallend is dat de X-wave precies de 161,8% Fibonacci-niveau op $10,72 heeft geraakt, een punt waar veel weerstand is. Het lijkt erop dat de koers vanaf dit niveau een daling inzet, wat aansluit bij de verwachtingen van dit patroon, aangezien we nu aan de start van de Y-wave staan.

 

Deze Y-wave wordt verwacht richting een belangrijke zone te bewegen, de onderste blauwe zone, die ligt tussen $7,72 en $8,619. In deze zone bevinden zich meerdere belangrijke niveaus die van invloed kunnen zijn op de koersontwikkeling en steun kunnen bieden.

 

Vanuit deze zone verwachten we een periode van consolidatie, waarbij de koers zich stabiliseert, om uiteindelijk een nieuwe stijging in te zetten. We blijven de ontwikkelingen rond ATOM volgen en zullen regelmatig onze analyse bijwerken voor onze leden.”

Datum analyse: 21 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/OM4StZBx/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Tijdelijke aanbieding: 30 dagen voor €1

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie