Wessel Kersting Wessel Kersting
03/04/2024 16:04 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 03/04/2024 12:04

Cosmos (ATOM) kan nog tot blauwe zone dalen voordat de stijging hervat

Cosmos-ATOM
Analyses
Polygon (MATIC) zakt richting dieptepunt, kan hieruit sterk stijgen

Foto: Muhammet Sungu/Shutterstock

Cosmos (ATOM), een netwerk dat streeft naar interoperabiliteit en schaalbaarheid voor blockchains, staat centraal in deze analyse.

We verkennen de koersverwachting voor ATOM, met inzichten uit onze Discord community waar we regelmatig updates en live-streams delen.

Technische analyse cosmos (ATOM)

Hoewel de markt een lange periode van opwaartse beweging heeft gekend, lijken er nu toch enkele scheurtjes te zijn ontstaan. Onze analisten verwachten dan ook dat ATOM kortstondig omlaag kan. Zij deelden onlangs het volgende in de Discord groep:

“Op de korte termijn zien we voor ATOM meer kans op een daling dan een stijging. Er lijkt een ABC Elliott Wave patroon te vormen, waarbij we verwachten dat deze eindigt tussen de 100% en 123,6% Fibonacci-niveaus, wat neerkomt op een koers tussen $8,24 en $9,16. 

 

Ondanks deze korte termijn daling, blijven we op de lange termijn optimistisch. Het overkoepelende patroon lijkt namelijk een WXY Elliott Wave patroon te zijn.

 

Na de daling, als we in de blauwe steunzone belanden, verwachten we een herstel en een opwaartse beweging. Hoe hoog deze stijging zal zijn, is nu nog te vroeg om te voorspellen, maar we verwachten dat dit in de toekomst snel duidelijker zal worden.”

Datum analyse: 31 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/qrPvK5vm/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
Bitcoin en aandelen onderuit, ondanks positief inflatierapport
Waarom komende donderdag alles kan bepalen voor Bitcoin in 2024
Grootste Bitcoin crash ooit komt eraan, zegt auteur Rich Dad Poor Dad
Grootste Bitcoin crash ooit komt eraan, zegt auteur Rich Dad Poor Dad
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
Lerares ruilt krijtje voor crypto, gewaagde zet zorgde voor miljoenen
Lerares ruilt krijtje voor crypto, gewaagde zet zorgde voor miljoenen
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Bitcoin-concurrent Kaspa kan flink stijgen dankzij mining-gigant
Fetch.ai (FET) lijkt klaar voor sterke stijging na AI-tokenfusie
Ripple (XRP) koers vindt bodem terwijl einde rechtszaak snel nadert
Ripple (XRP) koers vindt bodem terwijl einde rechtszaak snel nadert
Cryptomarkt volatiel na CPI-schok, dit kan niet lang meer duren
Cryptomarkt volatiel na CPI-schok, dit kan niet lang meer duren
Advertentie