Wessel Kersting Wessel Kersting
27/04/2024 09:12 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 27/04/2024 08:55

Cosmos (ATOM) koers nadert cruciale zone voor trendommekeer

Cosmos-ATOM
Analyses
Ethereum (ETH) koers in beeld: experts delen hun verwachtingen

Foto: tomeqs/Shutterstock

Cosmos (ATOM), een netwerk dat streeft naar het creëren van een verbonden ecosysteem van blockchains, staat vandaag in de schijnwerpers.

We verkennen de koersverwachting voor ATOM, met inzichten uit onze Discord omgeving. Hier delen we wekelijks meer dan 20 analyses en houden we regelmatig live-streams.

Solana (SOL) koersdaling: waarom experts positief blijven
Solana (SOL) koersdaling: waarom experts positief blijven

Technische analyse cosmos (ATOM) koers

De analisten van Crypto Insiders zagen de recente harde daling van ATOM al aankomen en konden hier tijdig op anticiperen. Onlangs deelden zij hun nieuwe koersverwachting in de Discord groep, die luidt als volgt:

“De prijs van ATOM nadert de blauwe zone, wat een interessante zone is bij het 161,8% Fibonacci retracement level. Deze zone zou een goede bodem kunnen vormen voor een volgende opwaartse beweging.

 

Indien ATOM boven deze zone kan blijven en verder momentum kan opbouwen, zou dit een bevestiging kunnen zijn van bullish sentiment, met als eerstvolgende mogelijke halte het niveau rond de 61,8% Fibonacci retracement en uiteindelijk nog veel hoger.

 

Een doorbraak onder deze blauwe zone zou echter de trend kunnen veranderen, en we hebben het invalidatieniveau duidelijk op onze radar. Dit niveau is cruciaal om in de gaten te houden omdat het een significante trendommekeer zou kunnen betekenen. We blijven dus voorzichtig optimistisch en klaar om onze strategieën aan te passen op basis van de aankomende prijsacties.”

Datum analyse: 26 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/TKYXKKyo/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Cryptomiljonair werd rijk na risicovolle zet, ‘bedankt Elon Musk’
Cryptomiljonair werd rijk na risicovolle zet, ‘bedankt Elon Musk’
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Crecimiento explosivo de las memecoins: ¿burbuja o valor duradero?
Na regen komt zonneschijn: Alle Nederlanders ontvangen 1 miljoen PEPE gratis
Moeder gooit computer met 100 Bitcoin weg, mist kans op miljoenen
Moeder gooit computer met 100 bitcoin weg, mist kans op miljoenen
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Populaire crypto kan snel weer sterk stijgen door vervroeging AI-fusie
Twee veelbelovende crypto die in juni sterk kunnen stijgen
XRP koers op punt van uitbraak met Ripple’s ambitieuze plannen
Populaire AI crypto vindt bodem en lijkt klaar voor sterke stijging
Advertentie