Wessel Kersting Wessel Kersting
01/03/2024 16:26 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 01/03/2024 10:43

Cosmos (ATOM) rijdt mee op bitcoins golf: belangrijke zone in zicht

Analyses
Shiba inu (SHIB) in 'golden pocket': ideaal moment voor trendomslag

Foto: Golden House Images/Shutterstock

Cosmos (ATOM), dat streeft een ‘internet van blockchains’ te worden, staat centraal in deze analyse. We leggen de focus op de koersverwachting van ATOM met een analyse uit onze Premium omgeving.

Voor slechts 1 euro bieden we de eerste 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving waar we speciaal voor 1.500 leden wekelijks live-webinars en live-streams organiseren. Het is belangrijk te onthouden dat onze analisten geen financieel advies bieden.

Technische analyse cosmos (ATOM) koers

Ook ATOM wist deze maand mooi te herstellen van een neerwaartse periode. De analisten van Crypto Insiders legden onlangs in de Premium omgeving uit waarom ATOM verder kan stijgen:

“ATOM heeft ons de laatste dagen aangenaam verrast met een sterkere dan aanvankelijk werd verwacht. Deze ontwikkeling lijkt sterk beïnvloed door de recente harde stijging van bitcoin, die de hele markt een boost heeft gegeven.

 

We zien voor ATOM een ‘12345 Elliott Wave’ patroon, waar we ons momenteel in de derde wave bevinden. In deze fase van het patroon kijken we naar de blauwe zone op de grafiek, die bij de 161,8% Fibonacci-niveau ligt, welke rond een koers van $12 ligt. Hier verwachten we dat de huidige opwaartse trend van ATOM, de derde wave, zal afsluiten en overgaat in een kortstondige correctie, de vierde wave.

 

Dus, zodra ATOM de zone rond de $12 bereikt, anticiperen we op een tijdelijke correctie. Hoewel we dus een korte daling aan zien komen, blijven we op de lange termijn bullish en verwachten we dat de koers ook boven de blauwe zone zal uitbreken.”

Datum analyse: 28 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/blsKinEk/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Eerste 30 dagen voor €1

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie