Wessel Kersting Wessel Kersting
12/05/2023 17:40 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 15:03

Crypto analisten voorspellen veelbelovende stijging voor topmunt

Analyses
Cardano (ADA) houders opgelet: dit moet je weten

Foto: Vytautas Kielaitis/Shutterstock

In dit artikel delen we een recente analyse van litecoin (LTC) die eerder in onze Premium omgeving is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses waar inmiddels meer dan 1.000 leden dagelijks gebruik van maken.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

Telegrams Toncoin (TON): hoe crypto-experts de dip nauwkeurig voorspelden
Telegrams Toncoin (TON): hoe crypto-experts de dip nauwkeurig voorspelden

Technische analyse LTC koers

Litecoin heeft, net als andere coins op de markt, het zwaar te verduren. Ondanks de veelbelovende stijging in maart heeft LTC alweer de helft van de winst ingeleverd. Toch voorspellen de analisten van Crypto Insiders in hun meest recente analyse een aanzienlijke stijging:

“De koers van LTC heeft precies gedaan wat we hadden voorspeld. In onze analyse van 14 april hadden we een verkoopzone geïdentificeerd waarin we geïnteresseerd waren om een shortpositie in te nemen. Inmiddels heeft deze positie haar doel bereikt, hebben we onze shortpositie gesloten en hebben we een winst van ongeveer 21% behaald. 

Op dit moment lijkt LTC de volgende wave van een 12345 Elliott Wave patroon in te gaan en kan de koers aanzienlijk stijgen. We zijn daarom geïnteresseerd om in te spelen op de verwachte koersstijging vanuit de groene zone. Er kan nog een kleine tik omlaag volgen, maar we bouwen al long-posities op. 

We willen echter niet dat de koers onder de $65,4 duikt, dan invalideert de groene box. In de Premium omgeving houden we dit soort analyses voortdurend up-to-date. Mochten er veranderingen optreden, zullen we dit hier direct melden.”

Deze analyse is op 10 mei met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Memecoin-oprichter in tranen, crypto koers crasht 90% tijdens livestream
Bitcoin’s zware correctie: Lange termijn investeerders veranderen strategie
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
'Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren'
‘Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren’
3x goed nieuws voor Shiba & Nederlanders maken iedereen SHIB miljonair
Na regen komt zonneschijn: Alle Nederlanders ontvangen gratis SHIB
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Waarom Bitcoin komende dinsdag weer volatiel kan worden
Waarom Bitcoin komende dinsdag weer volatiel kan worden
Cryptomarkt volatiel na CPI-schok, dit kan niet lang meer duren
Cryptomarkt volatiel na CPI-schok, dit kan niet lang meer duren
VeChain (VET) koers kan weer hard stijgen na boost van Revolut
VeChain (VET) koers kan weer hard stijgen na boost van Revolut
Advertentie