Kevin Schijven Kevin Schijven
06/03/2023 14:15 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 11:44

Crypto analyse: deze koers komt in langverwachte koopzone aan

Analyses
Crypto analyse: deze koers komt in langverwachte groene zone aan

Foto: Golden Dayz/Shutterstock

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van cosmos (ATOM) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

🔔 Vandaag: Alle Nederlanders crypto-bezitters krijgen €60 gratis goud
  • Advertentie
  • GoldRepublic

Technische analyse cosmos (ATOM) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben al een lange tijd de onderstaande groene zone voor cosmos op ’t oog. Inmidels komt de koers, zoals verwacht, lanzamerhand in deze koopzone uit. Daar ligt mogelijk een nieuwe instapmoment, legden de analisten vorige week uit aan Premium leden:

“ATOM zit in een neerwaartse trend ten opzichte van de high uit begin februari. We zien voor ATOM nog steeds een mooi instapmoment liggen in de groene box rond de $12. Nadat ATOM de ABC Elliot Wave correctie had afgerond, vormt de koers nu een WXY dubbele combinatie. Wij verwachten dat dit patroon ATOM naar de groene box zal brengen. 

Vanaf daar kan ATOM weer de weg naar boven voortzetten. De koers zit nog in een opwaartse trend ten opzichte van de low van december 2022. Door de slechte macro-economische toestand begint deze zone er echter minder zeker uit te zien, dus we houden het in de Premium groep goed in de gaten. 

Onze chart invalideert als ATOM onder $8,4 zakt. In de Premium omgeving zullen we snel een nieuwe analyse delen om deze groene zone te bevestigen en de verwachte stijging in kaart te brengen.”

cosmos analyse 2802
Deze analyse is 28 februari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Vaak volgt na elke stijging weer een daling. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen via shortposities. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Advertisement
Advertisement