Wessel Kersting Wessel Kersting
27/09/2023 17:00 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/10/2023 13:48

Crypto bereikt kritiekpunt, maar expert ziet bullish signaal

Analyses
Crypto bereikt kritiekpunt, maar expert ziet bullish signaal

Foto: Ground Picture/Shutterstock

In dit artikel delen we een grondige analyse van avalanche (AVAX), afkomstig uit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Heb je nog geen AVAX in je bezit? Dan kan dat goed nieuws zijn! Dit kan namelijk het perfecte moment zijn om inzichten te vergaren over een kans die wellicht op je wacht. Onze analisten, met hun diepgaande marktkennis, onderzoeken wekelijks meer dan 20 cryptomunten en delen hun persoonlijke handelsplannen, die dagelijks door meer dan 1.000 leden worden geraadpleegd.

Avalanche is een schaalbare blockchain die zich onderscheidt door zijn snelle consensus en interoperabiliteit tussen blockchains. Let op, dit is géén financieel advies, maar slechts een inkijk in de handelsplannen van onze analisten.

Polygon (MATIC) staat op de drempel van belangrijke stijging

Technische analyse avalanche (AVAX) koers

De analisten van Crypto Insiders zijn druk bezig geweest de afgelopen periode en hebben veel nieuwe analyses gedeeld in de Premium omgeving. Zo ook een analyse over AVAX, waarin zij het volgende zeiden:

“AVAX bevindt zich momenteel op een kritiekpunt, met name in de essentiële support zone rond de $8. De komende periode wordt cruciaal om te observeren hoe deze zone zich zal houden. Als we dit niveau vasthouden, kan dit een zeer bullish signaal zijn.

Als er een sterke impulse wave naar boven uit deze zone breekt, kunnen we overwegen een groene koopzone te tekenen voor de daaropvolgende retracement. Echter, dat scenario is op dit moment nog niet concreet zichtbaar. Voor nu blijft ons focuspunt liggen op de specifieke zone die zich uitstrekt van $6,32 tot $8,78 .”

Deze analyse is op 24 september met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden. Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie