Ivan Lagana Ivan Lagana
29/05/2024 08:31 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 29/05/2024 00:30

Crypto experts delen nieuwe koersverwachtingen voor populaire AI-munt

Render-RNDR
Analyses
Bitcoin loopt vast, maar AI-crypto exploderen door Elon Musk nieuws

Foto: Champ008/Shutterstock

Render Token (RNDR), een blockchain-platform dat zich richt op het decentraliseren van GPU-rendertaken, staat vandaag in het middelpunt van onze analyse.

We verkennen de koersverwachting voor RNDR, ondersteund door een analyse uit onze Discord omgeving. De nieuwste analyses en livestreams worden hier als eerst gedeeld.

Technische analyse RNDR koers

Render beweegt al een tijdje vooral zijwaarts. De analisten van Crypto Insiders verwachten dat de koers binnenkort zijn opwaartse trend kan hervatten, maar wellicht volgt eerst nog een dipje. Dat legden zij onlangs als volgt uit:

RNDR bevindt zich al geruime tijd in een consoliderende fase. Recentelijk heeft de koers een piek bereikt van $11,8, maar is er niet in geslaagd om deze highs verder te doorbreken. Dit duidt erop dat we mogelijk een groter patroon zien ontwikkelen, waarbij de koers op de langere termijn kan dalen naar de lows rond $9,37.

 

Deze zone rond $9,37 is voor ons een belangrijke steunzone op de lange termijn. We verwachten dat de koers hier een sterke basis kan vinden om de opwaartse trend voort te zetten. Vanuit deze groene box kan RNDR weer proberen de eerdere highs van $11,8 op te zoeken en mogelijk zelfs te doorbreken. 

 

Het is belangrijk om deze steun- en weerstandsniveaus goed in de gaten te houden. Het doorbreken van de huidige consolidatiefase en het vinden van steun op belangrijke niveaus zullen bepalend zijn voor de verdere koersontwikkeling.

Datum analyse: 28 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/ODHe0nGa/

 

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 12.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!

Deel dit artikel
Ivan Lagana

Ivan is al een tijdje ondergedompeld in de wereld van crypto. Als trader in zowel crypto als traditionele markten, draagt hij bij met zijn technische analyses bij Crypto Insiders. Zijn benadering is voornamelijk gericht op het gebruik van Fibonacci niveaus en prijsactie, tools die hem een dieper inzicht geven in markttrends en helpen bij het voorspellen van toekomstige bewegingen. Hij is gepassioneerd over het delen van deze inzichten, altijd op zoek naar nieuwe kansen en geniet van de dynamiek van de markt.

Net binnen
Trending
Bitcoin koers in de zomer op nieuw record? Handelaren zijn hoopvol
Honderden Nederlanders volgen crypto-strategie op Bitvavo en halen 90% winst
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Cryptomiljonair werd rijk na risicovolle zet, ‘bedankt Elon Musk’
Cryptomiljonair werd rijk na risicovolle zet, ‘bedankt Elon Musk’
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Populaire cryptobeurs verwijdert tether en 5 andere bekende crypto
Populaire cryptobeurs verwijdert tether en 5 andere bekende crypto
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Twee veelbelovende crypto die in juni sterk kunnen stijgen
Twee veelbelovende crypto die in juni sterk kunnen stijgen
Advertentie