Wessel Kersting Wessel Kersting
04/06/2024 08:35 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 03/06/2024 13:46

Crypto experts onthullen 2 scenario’s voor de Dogecoin (DOGE) koers

Dogecoin-DOGE
Analyses
Crypto experts onthullen 2 scenario's voor de Dogecoin (DOGE) koers

Foto: Hanson L/Shutterstock

Dogecoin (DOGE), oorspronkelijk gelanceerd als een meme maar inmiddels uitgegroeid tot een cryptocurrency met een grote gemeenschap, staat vandaag in het middelpunt van onze analyse.

We duiken in de koersverwachting voor DOGE, met inzichten uit onze Discord community waar we regelmatig updates en livestreams delen.

Nieuwe instapkansen voor Dogecoin (DOGE)

Dogecooin loopt tegen weerstand aan na zijn recent sterke stijging. Hierdoor zien de analisten van Crypto Insiders 2 verschillende scenario’s voor de koers die interessant zijn. Dit legden zij onlangs als volgt uit in de Discord omgeving:

“DOGE lijkt wat weerstand te vinden in de bovenste blauwe zone, wat ervoor zorgt dat de koers wat zakt. We zien hierdoor twee mogelijke scenario’s ontstaan.

 

Scenario 1: De koers wordt opgevangen in de kleinere blauwe zone tussen de $0,156 en $0,16. Vanuit hier zou DOGE kracht kunnen herpakken en stijgen. Dit zou een minder gunstige instapmoment bieden, maar wel voor een snellere stijging zorgen.

 

Scenario 2: Mocht de koers toch geen kracht vinden in de kleinere blauwe zone, verwachten we verder weg te zakken en in de groene koopzone onder de $0,15 terecht te komen. Vanuit hier zouden we op zoek kunnen gaan naar een gunstig instapmoment. We letten hierbij ook op of we liquiditeit gaan ophalen onder de $0,135. 

 

Over de lange termijn verwachten we een stijging voor DOGE, maar op de korte termijn eerst een daling. Het tweede scenario biedt een betere koopmogelijkheid voor een toekomstige stijging. De lange termijn verwachting blijft bullish, maar geduld is vereist.”

Datum analyse: 29 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/rIWXkIif/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Elke dag iets nieuws in de wereld van crypto! Blijf 7 dagen per week op de hoogte door ons te volgen op Instagram.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Bitcoin koers in de zomer op nieuw record? Handelaren zijn hoopvol
Honderden Nederlanders volgen crypto-strategie op Bitvavo en halen 90% winst
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Cryptomiljonair werd rijk na risicovolle zet, ‘bedankt Elon Musk’
Cryptomiljonair werd rijk na risicovolle zet, ‘bedankt Elon Musk’
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Populaire cryptobeurs verwijdert tether en 5 andere bekende crypto
Populaire cryptobeurs verwijdert tether en 5 andere bekende crypto
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Twee veelbelovende crypto die in juni sterk kunnen stijgen
Twee veelbelovende crypto die in juni sterk kunnen stijgen
Advertentie