Wessel Kersting Wessel Kersting
01/10/2023 13:30 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/10/2023 13:48

Crypto insiders verwachten dat AVAX koers flink gaat stijgen

Analyses
Crypto insiders leggen uit waarom AVAX hard kan stijgen

Foto: seewhatmitchsee/Shutterstock

In dit artikel presenteren we een doordachte analyse van avalanche (AVAX), direct uit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Bezit je nog geen AVAX? Goed nieuws voor jou! Dit kan namelijk jouw gouden kans zijn om meer te leren over deze munt en de mogelijke kansen die hij biedt.

Avalanche positioneert zich als een hoogwaardig platform dat de decentralisatie van Ethereum (ETH) combineert met krachtige schaalbaarheid en snelle transacties. Het is ontworpen om een nieuwe generatie gedecentraliseerde applicaties en blockchain-netwerken te ondersteunen.

Onze analisten nemen wekelijks meer dan 20 cryptomunten onder de loep en delen hun persoonlijke handelsplannen met onze leden, wat dagelijks door meer dan 1.000 leden wordt geraadpleegd. Let op, dit is géén financieel advies, maar een blik op de handelsplannen van onze deskundige analisten.

Near (NEAR) crypto kan recente koersstijging snel doorzetten

Technische analyse avalanche (AVAX) koers

De koers van AVAX is door de analisten van Crypto Insiders weer onder de loep genomen. Zij zeiden hier het volgende over in de Premium omgeving:

“De huidige marktstructuur lijkt voltooid, met de horizon mogelijk gericht op een stijging. We hebben al een positie in AVAX genomen binnen de zone tussen de $8,80 en $8,90. Toch wachten we op verdere bevestiging van deze opwaartse trend alvorens verder uit te breiden.

Na afronding van de eerste wave, richten we onze pijlen op de tweede correctieve wave, anticiperend op een terugval tussen de $9 en $9,20 na een mogelijke klim naar $10. Wij  blijven positief over de toekomst van AVAX.”

Deze analyse is op 28 september met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden. Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie