Wessel Kersting Wessel Kersting
02/10/2023 07:02 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/10/2023 13:48

Crypto insiders vinden opmerkelijk patroon in VeChain koers

Analyses
Opvallend koerspatroon wijst op sterke crypto stijging

Foto: GH Studio/Shutterstock

In dit artikel presenteren we een handelsplan voor vechain (VET), rechtstreeks uit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Heb je geen VET in je portfolio? Mooi! Dit handelsplan kan in dat geval namelijk ook voor jou van grote waarde zijn, aangezien onze analisten altijd de markt in de gaten houden en hun plannen delen.

Onze analist focust zich hier vooral op de koersvoorspelling voor op de kortere termijn. Wekelijks onderzoeken onze analisten meer dan 20 cryptomunten en delen hun persoonlijke handelsplannen met onze leden, voor zowel de korte als lange termijn. Deze analyses worden dagelijks door meer dan 1.000 leden geraadpleegd.

Let wel, dit is géén financieel advies, maar slechts een inkijk in  een persoonlijk handelsplan van onze analist.

Ripple (XRP) kan flinke duik maken naar $0,40, waarschuwen experts

Technische analyse VeChain (VET) koers

Een van onze analisten deelde onlangs in de Premium omgeving een persoonlijk handelsplan voor vechain op de korte termijn. Hierin gaf hij het volgende aan:

“Bij het analyseren van de VET-chart stuit ik momenteel op een leuke kans. Ik heb een groene koopzone geïdentificeerd tussen de $0,01609 en $0,01645. Wat dit bijzonder intrigerend maakt, is de samenloop van meerdere technische indicatoren binnen deze zone.

Zo komen de maandelijkse pivotlijn, een innerwave golden pocket test, en een 100% Fibonacci projectie hier samen, wat mijn vertrouwen voor deze koopzone versterkt.

Ik heb mijn blik gericht op een opwaartse beweging met als doel de blauwe weerstandszone tussen de $0,0205 en $0,02125.”

Deze analyse is op 28 september met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden. Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie