Wessel Kersting Wessel Kersting
13/02/2023 14:15 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 10:58

Crypto kans: In deze zone kopen analisten AVAX

Analyses
Avalanche koers bereikt groene koopzone:

Foto: DIAMOND VISUALS/Shutterstock

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van Avalanche (AVAX) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Bitcoin lijkt klaar voor nieuwe all-time high na Trump aanslag
Bitcoin lijkt klaar voor nieuwe all-time high na Trump aanslag

Technische analyse AVAX koers

De koers van avalanche bereikte in de vorige analyse de blauwe weerstandszone die door de analisten Crypto Insiders was vastgesteld. Inmiddels zien we dat de AVAX koers daar inderdaad op vastliep en vervolgens hard daalde. Dat opent echter wel deuren voor nieuwe kansen, legden de analisten uit in een nieuwe analyse in de Premium omgeving:

“De AVAX koers daalde netjes vanuit de blauwe box en het is nu ook zichtbaar dat AVAX de eerste wave (1) van een 12345 Elliott Wave patroon heeft voltooid. Dit kunnen we met zekerheid stellen omdat de Elliott Wave trendlijn is doorbroken, wat betekent dat AVAX nu in een tweede wave zit. 

Wij verwachten dat deze tweede wave uit zal komen rond de 50% en 61,8% Fibonacci, wat gelijk staat aan een koers tussen de $15,21 en $16,69. Dit zal voor ons persoonlijk een goed moment zijn om te overwegen AVAX in te stappen. De derde wave omhoog is namelijk volgens de theorie meestal zeer krachtig en kan de koers sterk laten stijgen. Hoe die stijging er dan uit komt te zien, zullen we zo snel mogelijk delen in een nieuwe analyse in de Premium omgeving.”

Deze analyse is 12 februari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Vaak volgt na elke stijging weer een daling. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen via shortposities. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

https://youtu.be/jdN_08GcU6w

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
'Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren'
‘Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren’
El precio del Bitcoin se dispara, pero China ensombrece los mercados
Bitcoin-verbod China wankelt, geruchtenmolen op volle toeren
XRP stijgt 40% in
XRP en memecoins dalen flink, wat is er aan de hand?
Miljarden aan bitcoin onder water na grootste correctie in 2 jaar
Miljarden aan bitcoin onder water na grootste correctie in 2 jaar
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Waarom Bitcoin komende dinsdag weer volatiel kan worden
Waarom Bitcoin komende dinsdag weer volatiel kan worden
Solana (SOL) lijkt klaar voor sterke stijging met hernieuwde ETF-hoop
VeChain (VET) koers kan weer hard stijgen na boost van Revolut
Cardano (ADA) kan met 105% stijgen ondanks negatief sentiment
PEPE memecoin bereikt voorspelde bodem en begint hard te stijgen
Advertentie