Wessel Kersting Wessel Kersting
20/01/2024 10:27 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 20/01/2024 10:27

Dit is hoe onze analisten de avalanche (AVAX) koers correct voorspelden

Analyses
Avalanche (AVAX) bij cruciale zone: kans op sterke koersomkeer

Foto: Vector-3D/Shutterstock

Avalanche (AVAX), bekend om zijn snelle transacties en solide blockchain-technologie, is het onderwerp van deze terugblik. In een vorige analyse hadden we een koersvoorspelling voor AVAX gedaan die zich opmerkelijk nauwkeurig heeft ontvouwd.

Dit artikel biedt een evaluatie van onze voorspelling en de recente koersontwikkelingen. Voor meer inzichten, nodigen we je graag uit in onze Premium omgeving. Voor slechts 1 euro krijg je 30 dagen toegang tot exclusieve content, waar je vragen kunt stellen aan onze analisten.

Technische analyse avalanche (AVAX) koers

In deze analyse nemen we een stap terug en blikken we terug op een eerder gedeelde voorspelling in onze Premium omgeving. Het is interessant om te zien hoe deze analyse goed op schema loopt en de huidige marktbewegingen nauwkeurig heeft weten te volgen.

De voorspelling van toen is nog steeds relevant vandaag, wat de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van onze analyses onderstreept. Dus, laten we er eens dieper in duiken.

Op 12 december 2023 deelden we de onderstaande grafiek met onze Premium-leden. Hierin gaven onze analisten aan een daling te verwachten richting de groene koopzone, die zij tussen $32,50 en $35 hadden getekend. Dit was de zone waar zij ook AVAX wilden kopen om van de stijging die zij verwacht hadden te profiteren.

Nu we ruim een maand verder zijn, zien we hoe nauwkeurig dit scenario zich heeft ontvouwd. De koers bereikte de volgende dag deze groen zone en is vanaf daar inderdaad gestegen. De analisten hadden een nieuwe lokale piek verwacht, en dat is ook gebeurd.

AVAX bereikte op 24 december een piek van $49,50. De koers is dus met meer dan 40% gestegen sinds de analyse in de Premium omgeving van Crypto Insiders werd gedeeld. Een uitstekend resultaat!

Datum analyse: 12 december. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/3HrYEUjr/

Grafieken zijn afkomstig van TradingView. Hiermee kun je eenvoudig crypto analyses maken, zoals een ETH USD chart.

Interessante ontwikkeling voor Nederlandse crypto-investeerders

SATOS, in het bezit van een vergunning van de Nederlandse Bank, gaat samenwerken met Bybit. Dit betekent dat Nederlandse klanten nu toegang krijgen tot een uitgebreider aanbod van meer dan 400 populaire cryptovaluta’s. Nog geen Bybit account? Nieuwe klanten bij Bybit profiteren van bonussen tot €25.000.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie