Ivan Lagana Ivan Lagana
02/05/2024 11:17 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 02/05/2024 10:25

Dogecoin (DOGE) experts delen nieuwe verwachting: let op deze prijzen

Dogecoin-DOGE
Analyses
Dogecoin (DOGE) stijging verwacht: experts letten op deze prijzen

Foto: Hanson L/Shutterstock

Dogecoin (DOGE), oorspronkelijk gestart als een grap maar uitgegroeid tot een grote speler, staat vandaag in de schijnwerpers.

We duiken in de koersverwachting voor DOGE met een analyse uit onze Discord omgeving community. De nieuwste analyses en live-streams worden hier als eerst gedeeld.

Render koers stijgt door Apple nieuws, mogelijk enorme impact op adoptie
Render koers stijgt door Apple nieuws, mogelijk enorme impact op adoptie

Technische analyse DOGE koers

Dogecoin moet mogelijk eerst meerdere belangrijke steunzones testen voordat de koers weer zijn opwaartse trend kan hervatten. Dat legden de analisten van Crypto Insiders onlangs als volgt uit in de Discord groep:

“DOGE bevindt zich momenteel in een interessante fase waarbij de koers opnieuw het ‘golden pocket’ Fibonacci-niveau aanvalt, gelegen tussen $0,138 en $0,12735. Dit niveau heeft in het verleden al eens als steunpunt gediend.

 

Onder deze zone bevindt zich nog een belangrijk niveau op $0,1225, dat nog niet is getest, maar potentieel interessant kan zijn als volgende steunpunt. Verder naar beneden zien we een cruciale ‘imbalance’ zone net onder de 0,764 Fibonacci rond de $0,1073. Gezien de huidige trends en patronen verwachten we dat DOGE deze lagere niveaus zal blijven verkennen.

 

Het is waarschijnlijk dat we een voortzetting van de neerwaartse beweging zullen zien om deze genoemde zones te testen. Na het testen van deze steunzones kan DOGE mogelijk weer de weg omhoog hervatten. In de Discord omgeving houden we deze zones nauw in de gaten om te zien hoe DOGE hierop reageert.”

Datum analyse: 30 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/CrhEpefm/

 

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Ivan Lagana

Ivan is al een tijdje ondergedompeld in de wereld van crypto. Als trader in zowel crypto als traditionele markten, draagt hij bij met zijn technische analyses bij Crypto Insiders. Zijn benadering is voornamelijk gericht op het gebruik van Fibonacci niveaus en prijsactie, tools die hem een dieper inzicht geven in markttrends en helpen bij het voorspellen van toekomstige bewegingen. Hij is gepassioneerd over het delen van deze inzichten, altijd op zoek naar nieuwe kansen en geniet van de dynamiek van de markt.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws
Nieuwe crypto schiet 590% omhoog in minuten – handelaren verrast
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Achter bitcoins daling: economische tegenslagen en kansen op herstel
Waarom komende woensdag zeer belangrijk is voor de bitcoin koers
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Bitcoin experts verwachten een laatste dip voor nieuw hoogterecord
Bitcoin experts verwachten een laatste dip voor nieuw prijsrecord
Advertentie