Wessel Kersting Wessel Kersting
17/05/2024 16:04 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 17/05/2024 14:23

Dogecoin (DOGE) kan stijgen vanuit steunzone, maar let op deze prijzen

Dogecoin-DOGE
Analyses
Crypto experts onthullen 2 scenario's voor de Dogecoin (DOGE) koers

Foto: Hanson L/Shutterstock

Dogecoin (DOGE), oorspronkelijk gelanceerd als een grap, maar inmiddels uitgegroeid tot een cryptocurrency met een grote gemeenschap, staat vandaag in het middelpunt van onze analyse.

We verkennen de koersverwachting voor DOGE, gesteund door inzichten uit onze Discord community. Hier worden de nieuwste analyses en livestreams als eerst gedeeld.

Technische analyse dogecoin (DOGE) koers

Dogecoin lijkt weer wat kracht te tonen volgens onze analisten en dat kan leiden tot een nieuwe koersuitbraak. De analisten deelden onlangs de volgende analyse in de Discord omgeving:

“Eind april had DOGE een bodem gevonden en de koers was vervolgens flink gestegen. Hierdoor is er een ‘imbalance zone’ gevormd, waar de koers nu weer in is teruggekeerd en steun lijkt te vinden. Deze zone valt samen met het 50% Fibonacci-niveau, wat een positief teken is. 

 

Wij verwachten dat DOGE vanuit deze steunzone weer zal stijgen. Ons eerste target ligt op $0,17. We houden dit niveau goed in de gaten om te zien of de koers op weerstand stuit of er doorheen breekt. Een doorbraak boven de $0,17 zou de weg vrijmaken voor verdere stijgingen richting hogere niveaus.

 

De huidige prijsactie bevestigt ons vertrouwen in een opwaartse beweging. We blijven alert op verdere ontwikkelingen en passen onze strategie aan op basis van de koersbewegingen.”

Datum analyse: 10 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/kXXkxj1Q/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 12.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Bitcoin flash crash veroorzaakt enorme liquidatie van $1+ miljard
Cryptomunt klapt 80% naar beneden nadat hacker extra tokens maakt
Cardano staat op vooravond van
Cardano staat op vooravond van “grootste mijlpaal in crypto geschiedenis”
Bitcoin crasht opnieuw na geruchten over Israëlische tegenaanval
Tot deze koers kan bitcoin gaan dalen volgens analisten
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Advertentie