Ivan Lagana Ivan Lagana
22/05/2024 10:08 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 21/05/2024 23:03

Dogecoin (DOGE) stijging verwacht: experts letten op deze prijzen

Dogecoin-DOGE
Analyses
Crypto experts onthullen 2 scenario's voor de Dogecoin (DOGE) koers

Foto: Hanson L/Shutterstock

Dogecoin (DOGE), oorspronkelijk gestart als een grap maar uitgegroeid tot een grote speler, staat vandaag in de schijnwerpers.

We duiken in de koersverwachting voor DOGE, met inzichten uit onze Discord omgeving waar liefhebbers en experts regelmatig hun analyses en toekomstvisies delen.

Technische analyse DOGE koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer een nieuwe DOGE analyse gedeeld in de Discord groep. Hierin gaven zij het volgende aan:

Uitgezoomd zien we dat DOGE liquiditeit heeft opgehaald onder het laagste punt van $0,12253, een niveau waar veel handelaren hun winsten nemen. 

De koers reageerde daarop met een mooie stijging richting de highs van $0,165. Na het bereiken van deze high is de koers teruggezakt naar de imbalance-zone en de golden pocket rond $0,139. Ondanks deze correctie blijft de koers sterk, wat suggereert dat er verdere stijgingen mogelijk zijn.

We verwachten dat DOGE zal stijgen richting de Daily Imbalance op $0,182. Dit niveau vormt een belangrijk doel voor de komende tijd, aangezien de markt tekenen van herstel en verdere bullish bewegingen vertoont. Het is belangrijk om deze prijsniveaus goed in de gaten te houden voor een mogelijke voortzetting van de opwaartse trend.

Datum analyse: 20 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/cpg0t4hl/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 12.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!

Deel dit artikel
Ivan Lagana

Ivan is al een tijdje ondergedompeld in de wereld van crypto. Als trader in zowel crypto als traditionele markten, draagt hij bij met zijn technische analyses bij Crypto Insiders. Zijn benadering is voornamelijk gericht op het gebruik van Fibonacci niveaus en prijsactie, tools die hem een dieper inzicht geven in markttrends en helpen bij het voorspellen van toekomstige bewegingen. Hij is gepassioneerd over het delen van deze inzichten, altijd op zoek naar nieuwe kansen en geniet van de dynamiek van de markt.

Net binnen
Trending
Crash: Waarom dalen bitcoin, ethereum en andere crypto opeens? 2 redenen
Crash: Waarom dalen bitcoin, ethereum en andere crypto opeens? 3 redenen
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Aantal bitcoin wallets neemt in rap tempo toe, BTC op exchanges droogt op
Jouw cryptowallet is in gevaar – dit is wat je vandaag nog moet doen
Cardano staat op vooravond van
Cardano staat op vooravond van “grootste mijlpaal in crypto geschiedenis”
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Advertentie