Wessel Kersting Wessel Kersting
06/11/2023 09:10 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 06/11/2023 09:59

Dogecoin koers balanceert op de afgrond

Dogecoin-DOGE
Analyses
Dogecoin koers wijst op zware verschuiving na golden pocket piek

Foto: Hanson L/Shutterstock

Bekijk rechtstreeks uit onze Premium omgeving deze technische analyse van dogecoin (DOGE), de munt die van meme uitgroeide tot een favoriet onder investeerders. We verkennen de recente koersbewegingen en delen de verwachtingen van onze analisten.

Ontdek voor slechts €1 onze Premium omgeving voor 30 dagen, waar meer analyses en kennis gedeeld worden door onze deskundige community en analisten. Dit is geen financieel advies, maar slechts een inkijk in de strategieën van onze analisten.

Waarom maandag gelijk een belangrijke dag voor Bitcoin wordt

Technische analyse dogecoin (DOGE)

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer een nieuwe DOGE analyse gedeeld in de Premium omgeving. Hierin gaven zij aan het volgende te zien:

“De DOGE koers heeft een tijdje geschommeld boven de langere termijn bodem van $0,04933, waardoor we nu op wat meer recentere timeframe inzoomen.

 

Vanaf de recente low van $0,0556 zien we dat de koers  omhoog ging middels een ABC Elliott Wave patroon. Dit patroon kan echter een teken zijn dat de prijs weer dieper zal dalen.

 

Het lijkt erop dat de prijs wellicht nog een laatste korte sprong naar boven kan maken richting de $0,0708, maar daarna weer daalt en steun opzoekt rond $0,06112.

 

Als de prijs dan ook nog onder die steun zakt, verwachten we dat de koers terug gaat naar de low van $0,0556 en mogelijk nog dieper.”

Dogecoin analyse
Datum analyse: 3 november. Klik op de grafiek voor de volledige grootte.

Even tussendoor: een gouden kans

Te midden van de economische onzekerheid en de stijgende waarde van Bitcoin en goud, biedt Crypto Insiders in samenwerking met GoldRepublic een unieke actie: investeer 100 euro en ontvang 1 gram goud gratis, ter waarde van circa 60 euro. Een perfecte kans om met voordeel je beleggingsportfolio uit te breiden.

Volg Nederland’s top crypto handelaren

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie