Wessel Kersting Wessel Kersting
19/11/2023 14:31 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 19/11/2023 14:31

Dogecoin koers nadert kritieke zone, keerpunt in zicht

Dogecoin-DOGE
Analyses
Dogecoin koers wijst op zware verschuiving na golden pocket piek

Foto: Hanson L/Shutterstock

In dit artikel nemen we de koers van  dogecoin (DOGE) onder de loep, oorspronkelijk gestart als een memecoin, maar inmiddels uitgegroeid tot een favoriet onder veel investeerders.

Deze analyse uit onze Premium omgeving belicht de recente koersontwikkelingen van DOGE en biedt inzicht in potentiële toekomstige bewegingen. Of je nu geïnteresseerd bent in de unieke cultuur rondom dogecoin of overweegt om te handelen, onze inzichten kunnen waardevol zijn en je helpen bij het maken van een eigen analyse.

Voor diegenen die een dieper begrip willen ontwikkelen, is er de mogelijkheid om voor slechts €1 een 30-daagse proefperiode in onze Premium omgeving te starten, waar je toegang krijgt tot uitgebreidere analyses en de ervaringen van andere leden van de crypto-gemeenschap.

🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis
  • Advertentie
  • Bitvavo

Technische analyse dogecoin (DOGE)

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer een nieuwe analyse gedeeld voor DOGE in de Premium omgeving. Hierin gaven zij het volgende aan:

“DOGE is momenteel erg sterk, waardoor het lijkt dat de koers voorlopig niet wil dalen. Op de grafiek valt ons een interessante 100% – 123,6% Fibonacci zone op, tussen de $0,0863 en $0,0936.

 

We voorzien dat binnen deze zone weerstand zal ontstaan voor DOGE, wat mogelijk een trendverandering inluidt. Op de zeer korte termijn verwachten we nog een stijging, maar kijkend naar de middellange termijn, lijkt het erop dat DOGE terrein zal verliezen en naar beneden zal zakken.

 

Dit scenario wordt verder ondersteund door het feit dat we recentelijk een correctief ABC Elliott Wave patroon hebben voltooid. Deze observatie is cruciaal voor onze strategie, omdat het ons helpt te anticiperen op mogelijke toekomstige bewegingen.”

Datum analyse: 16 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/VnbuBUbQ/

Volg Nederland’s top crypto handelaren

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
eddy-crypto-miljonair-tiener
Crypto-miljonair Eddy begon met €93 op 15-jarige leeftijd
Advertisement
Advertisement