Wessel Kersting Wessel Kersting
27/11/2023 09:01 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 27/11/2023 09:38

Dogecoin koers wijst op grote verschuiving na golden pocket piek

Dogecoin-DOGE
Analyses
Dogecoin koers wijst op zware verschuiving na golden pocket piek

Foto: Hanson L/Shutterstock

In dit artikel behandelen we dogecoin (DOGE), een cryptomunt die oorspronkelijk als grap begon maar inmiddels flink aan populariteit heeft gewonnen. Onze technische analyse, afkomstig uit onze Premium omgeving, onderzoekt de recente prijsontwikkelingen van DOGE en kijkt naar wat we kunnen verwachten in de nabije toekomst.

De inzichten uit dit artikel zijn waardevol voor zowel lange-termijn investeerders als korte termijn handelaren. Voor slechts €1 kun je je aansluiten bij onze Premium omgeving voor 30 dagen, waar je toegang krijgt tot uitgebreidere analyses, interactie met andere crypto-enthousiastelingen en inzichten van ervaren analisten.

Polygon (MATIC) klaar voor sterke stijging na recente dalingen

Technische analyse dogecoin (DOGE)

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer goed gekeken naar de DOGE koers. Zij deelden toen de volgende analyse met Premium leden:

“Op de dogecoin grafiek zien we de afronding van een ABC Elliott Wave patroon, wat het begin kan zijn van een 12345 Elliott Wave patroon.

 

Sinds 20 november is er een opwaartse trend te zien, die zijn weg richting de golden pocket van Fibonacci lijkt te banen, gelegen tussen de $0,081 en $0,083.

 

Deze specifieke zone is vaak een belangrijk punt voor handelaren, en de verwachting is dat, hoewel de koers deze niveaus zal testen, er daarna een aanzienlijke terugval zal plaatsvinden.

 

Het scenario is, dat DOGE na het bereiken van de golden pocket,  een ommekeer maakt en we ons opmaken voor mogelijk nieuwe dieptepunten in de markt.”

Datum analyse: 25 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/zQUkIRyZ/

Ontvang gratis DOGE of crypto naar keuze

Exclusief voor Crypto Insiders lezers: meld je aan bij Bitvavo, Nederlands populairste crypto-platform, via onze link en ontvang een welkomstbonus plus geen handelskosten op je eerste €10.000 aan transacties. Dubbel voordeel in één aanbod!

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie