Wessel Kersting Wessel Kersting
12/04/2023 06:23 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 13:28

Ethereum analist ontdekt bullish signaal, koers kan snel stijgen

Analyses
Ethereum koers analyse voor slimme handelaren

Foto: Alexandru Nika/Shutterstock

In dit artikel delen we een recente analyse van ethereum (ETH) die eerder in onze Premium trading-community is gedeeld. In onze premium groep delen analisten delen wekelijks meer dan 20 technische analyses waar inmiddels meer dan 1.000 leden dagelijks gebruik van maken.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen en kennis delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Onder in dit artikel leggen we meer uit over onze premium groep of probeer gelijk zelf de eerste 30 dagen gratis.

🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Technische analyse ETH koers

De analisten van Crypto Insiders zijn al een tijdje bullish over de koers van ethereum. Er lijkt echter een correctie binnenkort te volgen, maar dat hangt ook grotendeels af wat de markt doet na de grote “Shapella” update vandaag. Dat legden de analisten onlangs als volgt uit aan premium leden:

“De koers van ETH blijft er vooralsnog bullish uitzien. We zien de koers nu een groter 12345 Elliott Wave patroon en verwachten dat de laatste vijfde wave tussen de 127,2% en 161,8% Fibonacci uit zal komen, wat overeenkomt met een koers tussen $1.972 en $2.013. 

Hierna zullen de innerwaves van een wave 1 voltooid zijn en verwachten we een flinke correctie, mogelijk richting de maandelijkse pivot rond $1.684. Dit is onze analyse gebasseerd op historische trends, we moeten echter ook rekening houden met een grote update deze week die ETH opnames mogelijk maakt. 

Mocht de update onze verwachting dusdanig veranderen, dan zullen we gelijk in de premium omgeving de koers opnieuw bekijken en zo snel mogelijk een nieuwe analyse delen voor ether.”

Deze analyse is op 10 april met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap!

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Het is ook mogelijk mee te praten en vragen te stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community.

Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Advertisement
Advertisement