Wessel Kersting Wessel Kersting
20/02/2023 17:04 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 11:13

Ethereum classic analist voorziet forse daling, maar ook nieuwe kansen

Analyses
Ethereum classic analist voorziet forse daling, maar ook nieuwe kansen

Foto: RuskaDesign/Shutterstock

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van ethereum classic (ETC) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis
  • Advertentie
  • Bitvavo

Technische analyse ETC koers

In een eerdere analyse van ethereum classic gaven de analisten van Crypto Insiders aan dat als de koers door de trendlijn zou breken, een zeer bullish beweging zou volgen. Inmiddels kunnen we zien dat deze impuls ook daadwerkelijk heeft plaatsgevonden. De analisten voorzien ditmaal echter een correctie en zeiden onlangs het volgende hierover in de Premium omgeving:

“Wij hebben het sterke vermoeden dat snel een correctie kan volgen voor ETC. Het lijkt erop dat de koers een ABC Elliott Wave patroon vormt als tweede innerwave. Wij blijven afwachtend om te zien waar de B wave uitkomt. We verwachten dat dit in de blauwe zone tussen $22 en $23 zal zijn, maar kan ook hoger uitvallen. 

Deze beweging is te onzeker om op te handelen. We wachten eerst af om te zien waar de B wave eindigt zodat we beter kunnen inschatten waar de C wave uitkomt. Vooralsnog lijkt het erop dat de C wave zal uitkomen rond de 100% Fibonacci oftewel $17,8. Daar volgt mogelijk een nieuwe instapmoment en we zullen dan gelijk een nieuwe analyse delen in de Premium groep.”

Deze analyse is 16 februari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Vaak volgt na elke stijging weer een daling. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen via shortposities. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Advertisement
Advertisement