Wessel Kersting Wessel Kersting
18/03/2024 10:28 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 18/03/2024 08:06

Ethereum (ETH) kan na de correctie stijgen richting nieuw prijsrecord

Ethereum-ETH
Analyses
Ethereum klaar voor explosieve groei na SEC goedkeuring ETF's

Foto: XanderSt/Shutterstock

Ethereum (ETH), het meest toonaangevende platform voor smart contracts, wordt vandaag uitgelicht.

Onze analyse duikt in de koersverwachting van ETH voor de komende tijd met een analyse uit onze Discord community. Hier worden wekelijks meer dan 20 analyses gedeeld en live-streams gehouden.

Technische analyse ethereum (ETH) koers

De gehele crypto markt had de afgelopen wat klappen gekregen, waaronder ethereum. Onze analisten gaven onlangs echter aan dat de daling niet heel spannend is en dat de stijging snel kan doorzetten:

“Net als bitcoin en andere cryptomunten bevindt ETH zich momenteel in een kleine correctie. Toch blijft de  trend positief, en we verwachten op korte tot middellange termijn hogere prijzen.

 

De recente daling, naar onze mening, markeert een vierde wave in een ‘12345 Elliott Wave’ patroon. Zowel de tweede als de vierde wave zijn correctief, wat betekent dat we een tijdelijke terugval in deze waves zien. Na een lokale piek van $4.093 hebben we een daling van ongeveer 16% naar een dieptepunt van $3.410 waargenomen.

 

Op dit dieptepunt hebben we precies een dynamische trendlijn geraakt, waar we onze steunzone hebben gemarkeerd. We verwachten dat vanuit dit punt de koers weer zal stijgen en mogelijk voorbij de oude all-time high. Voor de komende periode zijn we dus weer bullish.”

Datum analyse: 17 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/yqGu6Wuu/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Bitcoin koers in de zomer op nieuw record? Handelaren zijn hoopvol
Honderden Nederlanders volgen crypto-strategie op Bitvavo en halen 90% winst
Bitcoin flash crash veroorzaakt enorme liquidatie van $1+ miljard
Cryptomunt klapt 80% naar beneden nadat hacker extra tokens maakt
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Bitcoin crasht opnieuw na geruchten over Israëlische tegenaanval
Tot deze koers kan bitcoin gaan dalen volgens analisten
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Advertentie