Wessel Kersting Wessel Kersting
28/02/2024 13:52 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 28/02/2024 00:48

Ethereum (ETH) marktanalisten hebben een nieuwe piek in het vizier

Ethereum-ETH
Analyses
Chainlink (LINK) voorspelling uitgelicht: Van $12 naar $41

Foto: BEST-BACKGROUNDS/Shutterstock

Ethereum (ETH), het leidende platform voor smart contracts, staat centraal in deze analyse. We duiken in de koersverwachting van ETH voor de komende periode met een analyse uit onze Premium omgeving.

Voor slechts 1 euro krijg je de eerste 30 dagen toegang tot onze exclusieve Premium omgeving, waar je kunt leren van experts en in contact komt met 1.500 leden. Let op: onze analisten zijn geen financieel adviseurs.

Technische analyse ethereum (ETH) koers

Ethereum is recent hard gestegen en de opwaartse trend lijkt nog niet voorbij. De analisten van Crypto Insiders zijn zeer enthousiast over het momentum van de ETH koers, legden zij onlangs uit in de Premium omgeving:

“Onze huidige analyse bevestigt ons optimisme: we blijven bullish over ethereum. Ondanks het bereiken van alle voorgestelde doelen, is het momentum achter ETH zo indrukwekkend dat we verdere prijsstijgingen verwachten.

 

Onze analyse wijst op de vorming van een groter 12345 Elliott Wave patroon dat versterkt wordt door een innerwave 12345 EW patroon. Dit duidt op een sterke en voortzettende trend. Hoewel we op korte termijn een lichte correctie anticiperen, verwachten we niet dat deze veel impact zal hebben. Het is slechts een tijdelijke pauze in een anders voortdurende opwaartse trend.

 

We zijn ervan overtuigd dat na deze kleine correctie, ethereum zijn weg omhoog zal vervolgen. We durven zelfs te speculeren over het bereiken van een nieuwe all-time high op de langere termijn. Onze strategie is duidelijk: we blijven het positieve momentum van ethereum benutten.”

Datum analyse: 27 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/EbLJh3NB/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Eerste 30 dagen voor €1

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie