Wessel Kersting Wessel Kersting
30/01/2024 15:40 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 30/01/2024 11:21

Ethereum (ETH) mikt op blauwe zone als lanceerpunt voor koers

Ethereum-ETH
Analyses
Polygon (MATIC) klaar voor sterke stijging na recente dalingen

Foto: BEST-BACKGROUNDS/Shutterstock

Ethereum (ETH), het toonaangevende platform voor smart contracts en gedecentraliseerde applicaties, is vandaag het onderwerp van onze analyse. We concentreren ons op de koersverwachting voor ETH voor de komende periode. Dit artikel bevat een technische analyse uit onze Premium omgeving.

Heb je na het lezen vragen? Voor 1 euro ontvang je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar je rechtstreeks in contact kunt komen met onze analisten. Houd er rekening mee dat onze analisten geen financiële adviseurs zijn.

Technische analyse ethereum (ETH) koers

ETH had een mooie periode achter de rug, maar de analisten van Crypto Insiders hebben iets gezien waardoor dit tijdelijk kan stoppen. Zij deelden onlangs het volgende met alle Premium leden:

“In onze nieuwste analyse van ethereum zien we een veelbelovend beeld. Op korte termijn anticiperen we een kleine stijging. Deze zal echter gevolgd worden door een daling richting de blauwe zone op de grafiek, die zich tussen de $2.100 en $2.200 bevindt. We verwachten dat deze daling niet extreem diep zal zijn.

 

De reden voor ons optimisme ligt in de huidige handelsvolumes en de respectering van meerdere trendlijnen, die geen indicatie geven van een daling. Sterker nog, het zou ons niet verbazen als ETH zich opmaakt voor een aanzienlijke sprong omhoog, waarbij het eerst kracht verzamelt voor deze beweging.

 

De koers van ETH volgt momenteel een 12345 Elliott Wave patroon, waarbij we ons in de vierde wave bevinden. Hoewel we dus op korte termijn een daling verwachten, voorzien we daarna een aanzienlijke koerssprong. Dit zou de vijfde en laatste wave van dit patroon markeren.”

Datum analyse: 25 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/tWZwd6j1/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie