Wessel Kersting Wessel Kersting
25/01/2024 12:13 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 25/01/2024 12:05

Ethereum (ETH) op kritiek moment, koers kan nog een stuk dieper zakken

Ethereum-ETH
Analyses
Ethereum transactiekosten nemen hard af langverwachte update

Foto: PixieMe/Shutterstock

Ethereum (ETH), toonaangevende blockchain voor smart contracts en gedecentraliseerde applicaties, staat vandaag in het middelpunt van onze analyse. We concentreren ons op de koersverwachting voor ETH voor de komende periode. Dit artikel presenteert een technische analyse uit onze Premium omgeving.

Ben je geïnteresseerd in meer informatie of heb je vragen? Voor slechts 1 euro ontvang je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar je direct in contact komt met onze analisten. Onthoud dat onze analisten geen financiële adviseurs zijn.

Technische analyse ethereum (ETH)

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer een frisse analyse klaargezet voor ethereum. De volgende inzichten werden als eerste gedeeld met leden van de Premium omgeving:

“De huidige situatie voor ethereum ziet er helaas niet veelbelovend uit. Na een indrukwekkende stijging richting de $2.800, was de koers niet in staat deze hoge niveaus vast te houden en zagen we een directe daling.

 

Onze analyse wijst nu op een verdere daling, waarbij we zelfs rekening houden met de mogelijkheid dat ETH onder de $2.111 zakt. Een daling onder dit cruciale niveau zou een einde betekenen aan de opwaartse trend en wijzen op een aankomende periode van neerwaartse prijsactie.

 

Dit is een belangrijk signaal voor ons in het bepalen van onze strategie. Mocht de koers toch boven dit niveau blijven, dan is er een kans op herstel. Voor nu echter, lijkt het waarschijnlijker dat we ons opmaken voor een periode van neerwaartse actie.”

Datum analyse: 21 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/imPQyqDB/

Grafieken zijn afkomstig van TradingView. Hiermee kun je eenvoudig crypto analyses maken, zoals een ETH USD chart.

Interessante ontwikkeling voor Nederlandse crypto-investeerders

SATOS, in het bezit van een vergunning van de Nederlandse Bank, gaat samenwerken met Bybit. Dit betekent dat Nederlandse klanten nu toegang krijgen tot een uitgebreider aanbod van meer dan 400 populaire cryptovaluta’s. Nog geen Bybit account? Nieuwe klanten bij Bybit profiteren van bonussen tot €25.000.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie