Wessel Kersting Wessel Kersting
21/04/2024 18:48 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 20/04/2024 11:25

Ethereum (ETH) zet koers richting $5.000, ondanks recente dip

Ethereum-ETH
Analyses
Crypto Ontbijt: $1 miljard naar bitcoin, ethereum knalt door ETF & meer

Foto: Champ008/Shutterstock

Ethereum (ETH), het toonaangevende smart contract platform dat de basis vormt voor DeFi- en NFT’s, wordt vandaag uitgelicht.

We duiken n de koersverwachting van ETH, met een analyse uit onze Discord omgeving. Hier delen we de nieuwste analyses en marktinzichten met 1.500+ leden als eerst.

Technische analyse ethereum (ETH) koers

Ethereum leek eerder dit jaar in een rap tempo af te stevenen op de $5.000, maar maakte daarna een forse daling en kwam onlangs kort onder $3.000 uit. Toch blijft het doel van $5.000 in zicht, legden de analisten onlangs uit in de Discord groep:

“ETH is precies geland waar we het verwachtten, in de blauwe zone tussen de 50% en 61,8% Fibonacci-niveaus, oftewel een koers tussen $2.900 en $3.130. Hier heeft ethereum mogelijk zijn laagste punt bereikt en de nodige liquiditeit verzameld.

 

We verwachten voor de koers niet veel verrassingen meer op de korte termijn en blijven positief over de lange termijn. Zodra de koers weer begint te stijgen, richten we onze blik weer op doelen rond de $5.000.

 

Dit laat ons zien dat ondanks de recent daling, ETH zijn kracht behoudt en we optimistisch blijven over de toekomstige prijsontwikkelingen.”

Datum analyse: 15 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/Q5y3uCmJ/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws
Nieuwe crypto schiet 590% omhoog in minuten – handelaren verrast
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Achter bitcoins daling: economische tegenslagen en kansen op herstel
Waarom komende woensdag zeer belangrijk is voor de bitcoin koers
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Bitcoin experts verwachten een laatste dip voor nieuw hoogterecord
Bitcoin experts verwachten een laatste dip voor nieuw prijsrecord
Advertentie